Solsikkefrø, Mobil olie og Køkken maling hos Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg kan du finde alt til huset og hjemmet. Du kan finde solsikkefrø til fuglene i haven, Mobil olie til bilen og køkken maling til huset.

Harald Nyborg

Solsikkefrø

Synes du at fuglene i haven er søde, og har du lyst til at forkæle dem lidt? Så køb en sæk solsikkefrø til dem, og lad dem mæske sig i de lækre frø, som de elsker så højt. Det er en super god form for fuglefoder, for de indeholder meget fedt, hvilket er godt for de små fugle, som skal opbygge sig et godt fedtlag, så de kan holde varmen om vinteren. Solsikkefrø kan også bruges som foder til kanariefugle og andre slags fugle, for de er super sunde og virkelig lækre. Dine havefugle vil helt sikkert elske de lækre frø, som sælges til gode priser på hjemmesiden eller i butikken hos Harald Nyborg. Vælg imellem sække af forskellige størrelser og find lige den, der passer til dine behov. Lav et lille foderbræt uden for dit vindue, så kan du fylde det op med solsikkefrø og fuglefoder, og se på de smukke fugle mæske sig i lækre fede frø.

Mobil olie

Hos Harald Nyborg kan du finde alt til bilen i vedligeholdelse, forplejning, forskellige olier og væsker til sprinklere og køler. Du kan købe tilbehør, udsmykning, lir og smarte gadgets til din bil. Leder du efter god motorolie til en god pris, så er Mobil olie lige noget for dig, for det er en af de bedste slags olier på markedet til prisen, og den er indkøbt til sortimentet, fordi det er noget af det bedste, du kan finde til prisen. Mobil olie kan få din motor helt på højkant, og den vil kunne køre længe på en opfyldning, før den vil bede om ny olie igen. Mobil olie kommer ind i alle sprækker og smører hele maskineriet, så motoren kører gnidningsløst. Der er ingen tvivl om, at du helt sikkert vil blive glad for at forkæle din motor på den måde, og de vil din motor selvfølgelig også – den vil spinde som en mis!

Køkken maling

Trænger væggene derhjemme til at blive hvidtet? Det gør de jo nogle gange, og det er en fantastisk investering af sin tid, og det behøver jo ikke at tage mere end en weekend. Det giver altid helt nyt liv og lys at male væggene, og det kan varmt anbefales at gøre engang imellem, for på den måde får man følelsen af at have et helt nyt rum. Når du skal male køkkenet, så skal du bruge noget speciel køkken maling, som holder ordenligt ved. Det er den slags du kan købe hos Harald Nyborg, for her ved de, hvad god maling til gode priser er. Denne vådrumsmaling, fungerer perfekt som bad- og køkken maling, for den kan holde til at være i et fugtigt rum. Køkkenet er jo ret fugtigt, fordi der bliver kogt vand og lavet mad så ofte, og det kan være svært for normalt maling at holde fast i et sådant klima. Køb køkken maling til en god pris i butikken, og få gode resultater.