Find et kæmpe udvalg af forskellige former for trucks til mange formål hos DMS

Leder du efter et landsdækkende firma, som tilbyder alt fra salg af transporttrucks til materiel service og reparation af trucks? Så er DMS det helt rigtige firma for dig at søge mod. Klikker du ind på deres hjemmeside, danskmaterielservice.dk, finder du alle de former for services som de udbyder. Så gør dig selv den tjeneste.

Hyundai el truck med en løftekapacitet fra 1,5 til hele 5 tons

Når det gælder kvalitet, skal man være kritisk overfor sin producent og det er de hos DMS. Men fordi de er kritiske, får du altid og udelukkende markedets bedste produkter indenfor gaffeltrucks mm. Hos DMS betyder kvalitet alt, og hos dem er kun det bedste godt nok for deres kunder. Er du på udkig efter en kvalitets truck, der kører på el, kan du f.eks. tage et kig på den ekstremt solide Hyundai el truck, der har en løftekapacitet fra 1,5 til hele 5 tons. Med en Hyundai el truck er du sikret at få allermest for dine penge, da Hyundai sætter kvaliteten i top og prisen i bund. Du finder ikke en bedre truck på markedet end en Hyundai el truck. Hos DMS har de eneimporten af Hyundais fulde program af gaffeltrucks og lagerteknik, så du er altid sikret at finde de nyeste og bedste produkter hos dem først. Med en Hyundai el truck går du med sikkerhed aldrig galt i byen, så tag og klik ind og læs nærmere.

Pallevogn i mange forskellige udgaver

Om det så er salg af en stor gaffeltruck eller en mindre pallevogn, så klarer DMS det. Hos dem finder du nemlig et bred udvalg af transportmaskiner i alle størrelser og former. Klikker du ind på hjemmesiden under menuen ”pallevogn”, finder du et bredt og stort udvalg af pallevogne, løftevogne, elstablere og sakseløftere til alle former for formål. Er du på udkig efter en klassisk pallevogn, fås de ikke bedre end her, da deres pallevogn er bygget til professionelt brug og kan anvendes overalt. En pallevogn er ikke bare en pallevogn, og du finder et utal af varianter, fra 2000 kg og op, i en enten en lang eller kort udgave. Fælles for alle pallevogne er, at de er udstyret med specielle styre- og lasthjul produceret i nylon, der giver mindst rullemodstanden, og dermed sikrer minimal slitage på vognen. Har du spørgsmål angående hvilken pallevogn, der passer bedst til dig, så tøv endelig ikke med at kontakte dem.