Mange års erfaring indenfor snerydning og kontorrengøring

I årtier har Anders Andersens Rengøring været med til at sætte standarden for hvad man kvalitetsmæssigt kan forvente af kontorrengøring. Den populære udbyder tilbyder desuden alt fra snerydning og insektbekæmpelse, til vinduespolering og laboratorieservice – alt sammen til stærke priser. Lyder det som noget for jer, så besøg deres site og få et godt tilbud.

Anders Andersen Rengøring

Snerydning med hurtig udtrykning

Anders Andersens Rengøring tilbyder grundig og prisvenlig snerydning, og uanset opgavens størrelse går I ikke galt med den kvalitetsbevidste udbyder. Når først vejret vender, kan der pludselig blive behov for hurtig udrykning, så snerydningen kan overstås hurtigt. Her bliver enhver snerydning taget yderst seriøst, da en hurtig snerydning ikke kun blot kan være lovpligtig, men også afgørende for færdselssikkerheden. Der tilbydes desuden håndtering af mange andre sæsonbetingede opgaver, som for eksempel fjernelse af højtsiddende istapper, fjernelse af snedynger på tage, saltning og meget mere. Slud og sne kan desuden hurtigt skabe fugt i loftrum og skunke, hvilket kan forsage svamp og skader. Også i den forbindelse er Anders Andersens Rengøring klar med en hurtig løsning. Kontakt deres kundeservice og hør mere om deres snerydning service.

Grundig kontorrengøring styrker indeklimaet

Leder I efter kontorrengøring og vil I være sikre på grundigt arbejde til fair priser, er Anders Andersens Rengøring et oplagt valg. Her har I mulighed for Svanemærket kontorrengøring, hvilket både er godt for miljøet, indeklimaet og dine medarbejderes sundhed og velvære. Her har de mere end 50 års erfaring, hvilket deres kontorrengøring tydeligt beviser. Foruden kontorrengøring, tilbyder de også behandling af gulve, behandling af møbler og mange andre typer af opgaver. Besøg deres site og læs mere om jeres muligheder – Anders Andersens Rengøring tilbyder mange former for servicer, og altid til konkurrencedygtige priser. I kan naturligvis også kontakte dem direkte, skulle I være interesserede i et tilbud på kontorrengøring.