Stort udvalg af Heatlets træpiller og 8 mm træpiller hos Den Gamle Brugs

Hvis man godt kan lide at tænde op i sin brændeovn med træpiller, og man er på udkig efter nogle af den bedste kvalitet, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet Heatlets træpiller og 8 mm træpiller til en rigtig god pris. Man kan købe nu ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Heatlets træpiller af den bedste kvalitet

Hvis man er på udkig efter træpiller af den bedste kvalitet til sin brændeovn, så bør man helt sikkert overveje at investere i Heatlets træpiller fra Den Gamle Brugs. Heatlets træpiller har en særdeles god brændværdi og er desuden skånsomme over for miljøet. De er nemlig trykket sammen ved hjælp af damp og ikke ved hjælp af giftige bindemidler. Det betyder, at det er ganske miljøvenligt at benytte Heatlets træpiller til at tænde op i sin brændeovn med. Hos Den Gamle Brugs forhandles pillerne i store sække, som leveres med gaffeltruck lige til døren, så det er ganske nemt at få placeret dem lige der, hvor man har plads til dem ved sin ejendom. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

8 mm træpiller

Hvis man gerne vil kunne tænde op i sin brændeovn på en måde, der tager hensyn til miljøet, så bør man helt sikkert overveje at købe 8 mm træpiller fra Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig 8 mm træpiller, som har en særdeles lav vandprocent, og det sikrer en god brændværdi. Foruden dette er pillerne også presset sammen ved brug af damp i stedet for giftige bindemidler. Det gør, at de 8 mm træpiller, der forhandles hos Den Gamle Brugs, er et særdeles miljøvenligt valg, når man skal tænde op i sin brændeovn. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

På hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der et stort udvalg af miljøvenlige træpiller til brændeovnen.