Alt fra flere slags tekstiler i metermål til skamler kan købes hos AU Maison

Find alt hvad du skal bruge til din indretning hos www.aumaison.dk. Her finder du alt fra tekstiler i metermål, der bl.a. kan anvendes som duge m.m., samt en ny, flot skammel eller puf til sofastuen eller entreen. Mulighederne er mange hos AU Maison, du skal blot finde dine favoritter.

Tekstiler i flere metermål

Hos AU Maison kan du finde alverdens tekstiler i metermål. Af disse tekstiler i metermål finder du bl.a. voksduge i mange flotte mønstre og farver, hvis du f.eks. leder efter en dug til borddækning. Alle AU Maisons tekstiler i metermål er lavet med håndlavede detaljer og er dansk design af høj kvalitet. De mange tekstiler i metermål fås i flere forskellige farvenuancer, mønstre og stoffer, alt efter hvad du foretrækker og om du leder efter et bestemt tesktil til at sy af eller andet. Her er bl.a. bomuld, voksduge, velour, linen og meget mere. Find de tekstiler i metermål du finder flottest og har brug for i AU Maisons skønne univers.

Skamler i flot design

Leder du efter et smart lille møbel, der både kan fungere som siddeplads eller pyntegenstand, når den ikke er taget i brug, så besøg AU Maisons sortiment af skamler, puffer m.m. Her finder du et hav af lækre, håndlavede skamler i enkelt, stilrent design – men som samtidig er behagelige at sidde på med deres bløde siddepuder, der fås i et væld af farver. I sortimentet finder du også flere forskellige, dejlige puffer, betrukket med blødt, farverigt stof, der giver liv til indretningen. Uanset om du falder for en skammel eller en puf hos AU Maison, så er du sikker på at få håndlavet kvalitet med i møblerne, som er produceret i Danmark.

Gå på udkig i AU Maisons store, varierede sortiment af dansk kvalitetsdesign til din boligindretning. Her finder du både møbler, pynteting, tekstiler og meget mere.