Alt fra hønet til billige skridttæpper til hesten

Er du i færd med at handle ridningsudstyr og vil du være sikker på en tilfredsstillende kvalitet, så vil du ikke blive skuffet over det store udvalg hos Contact Saddlery. Her forhandles der alt fra hønet til heste, til billige skridttæpper, så tag et kig på siden og find hvad du skal bruge.

Contact Saddlery

Billige varianter inden for hønet

Trænger hesten til et nyt hønet, og ønsker du ikke at betale overpris, kan de hos Contact Saddlery tilbyde en lang række prisvenlige varianter. Et hønet til heste i slidstærkt design er en smart metode til at forlænge ædetiden og reducere spild. Derudover kan hønet til heste være med til at underholde og stimulere dyret imens det spiser, og hos denne forhandler er de naturligvis lavet i kraftigt materiale. Du kan finde hønet til heste i flere forskellige størrelser, samt andre former for slowfeeder løsninger. Kunne du tænke dig en høpose til heste, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Gør din trofaste følgesvend en tjeneste og giv dem en overraskelse med et af Contact Saddlerys mange billige varianter. Kunne du tænke dig at høre mere om udvalget, er de altid glade for at høre fra dig.

Bredt udvalg af komfortable skridttæpper

Contact Saddlery byder altid på et bredt udvalg af komfortable skridttæpper, som altid er til konkurrencedygtige priser. Vil du holde din krikke varm og tør under barske vejrforhold, så vil den takke dig for et skridttæppe herfra. Der forhandles skridttæpper i behagelige, svedtransporterende materialer, samt lændedækkener til ponyer i topkvalitet. Du kan finde skridttæpper i mange forskellige farver og med flotte mønstrer, samt varianter med reflekser på for ekstra sikkerhed. Giv dyret et behageligt skridttæppe, så du kan være sikker på at det har det komfortabelt på de kølige dage – tag et kig på alle varianterne og vælg det, der passer til din personlige stil.