Alt fra stolper i lærketræ til Douglas gran planker hos Skovsav

Et nyt projekt i haven, uanset om det er skur der skal bygges, terrassen der skal laves om, eller et højbed, der skal laves, så vil det være ideelt, at du har det du skal bruge. Hos skovsav.dk kan du finde stolper i lærketræ og Douglas gran planker, i blandt andet tømmer.

Stolper i lærketræ

Skal der beklædes skur, lægges ny terrasse eller andet i den stil, så vil det være helt ideelt, at du tager ind forbi Skovsav. De har nemlig et bredt udvalg af tømmer, i forskellige træsorter. Hos dem kan du blandt andet finde stolper i lærketræ. Det er træ, der har en naturlig holdbarhed, og modstand over for svamp, hvilket gør det helt ideelt at bruge, til udendørs projekter. Det er dog ikke ideelt, at bruge ved højbede, da det ikke holder mere end 10 år, hvis der er jordkontakt. Da det er godt i de danske forhold, kan du være sikker på, at det er perfekt til facader og terrasser, i blandt andre udendørs projekter. Få et flot og holdbart resultat, med stolper i lærketræ fra Skovsav.

Douglas gran planker

Når der skal bruges tømmer til gulv, terrasse eller konstruktion, så bør det selvfølgelig være i en vis kvalitet, så det kan holde og bruges længe. Du kan få en god handel hos Skovsav, der blandt andet tilbyder lækre Douglas gran planker. Det stammer fra træ, der har groet i Danmark i 150 år, og er velegnet til tømmer og planker. Det er velegnet til forskellige typer planker, og har de senere år fundet vej indendørs, som gulvplanker. Det kan være det helt rigtige til din terrasse, såvel som dit gulv, og vil uden tvivl også se godt ud, i dine højbede. Du kan finde de helt perfekte Douglas gran planker hos Skovsav, der har alt du har brug for, når du skal bruge tømmer.