Alt til hus og have – havetraktorer, brændeovne med mere

Harald Nyborg står for salg af havetraktor i deres mange butikker rundt omkring i Danmark, men du kan også kigge på modellerne online på harald-nyborg.dk. Denne kendte forhandler fører en masse artikler til hus og hjem som fx brændeovne, der også beskrives i denne artikel.

Harald Nyborg

Slå større græsarealer nemmere med en havetraktor fra Harald Nyborg

Når man har med en større have at gøre, er det umuligt at holde den i stand uden de rette redskaber. En stor græsplæne er ikke praktisk at slå med en almindelig græsslåmaskine. Her kommer en havetraktor ind i billedet. Så er græsplænen overstået på kort tid selv på den store præstegård. Harald Nyborg har valgt at gå all in på mærket MTD, som er kendt for at producere en lang række modeller, hvor der er god sammenhæng mellem prisen samt kvaliteten. Du finder den såkaldte MiniRider og også den større, klassiske havetraktor. På harald-nyborg.dk kan du også se mulighederne for tilkøb til din havetraktor. Det er muligt at rydde sne med en sneskraber og meget mere. Med det rette tilbehør får du lige pludselig en del mere ud af din MTD havetraktor.

Hyggelige og flotte brændeovne – harald-nyborg.dk

Brændeovne er populære, da de giver et hyggeligt skær i stuen. Man får ikke den samme grad af hygge, hvis man benytter almindelig fjernvarme eller olietank. I samme kategori på harald-nyborg.dk finder du også forskellige gasovne og laserovne, ligesom du også finder en del andet inden for opvarmning i andre kategorier. Hvis det konsekvent er brændeovne, du er ude efter, finder du en række stilfulde og prisvenlige modeller, der passer ind i de fleste hjem. Bemærk, at man gerne selv må montere brændeovne, men at de skal godkendes inden brug af en skorstensfejer.

Klik ind på www.harald-nyborg.dk, og kig nærmere på de mange produkter til at opgradere huset og haven. Hvad end du ønsker en havetraktor til den store have, eller du kigger på brændeovne, har Harald Nyborg udvalgte modeller med en god sammenhæng mellem kvalitet og pris, som man kender det fra denne danske byggegigant.