Av-Cables.dk – nyt gamer bord eller computer højtalere online

Leder du efter et gamer bord eller computer højtalere? Eller søger efter du noget tredje eller fjerde inden for stik, elektronik og tilbehør? Av-Cables.dk har din ryg.

Av-Cables.dk

Bestil et gamer bord, som kan justeres op og ned

Køb et gamer bord til din battle station. Det er fedt at have godt gaming grej, og mange går op i at fintune alle facetter. Det betyder neon i kabinettet, mekanisk keyboard, ergonomisk stol, flere skærme og naturligvis et gamer bord til at få hele ens setup til at hænge sammen. Hos Av-Cables.dk kan du købe dit gamer bord fra Deltaco eller Nordic Gaming. Der er tale om fabrikanter, som står bag stabile bordkonstruktioner og i flotte, simple design, som passer til en spillers behov. Du finder gamer borde, som kan indstilles i højden, så du er sikret maksimal komfort, uanset om du er 1,5 meter eller 2 meter høj. Hvis man spiller meget PC, skal man være opmærksom på at forebygge repetitionsskader som fx Karpal Tunnel Syndrom. Et vigtigt led er naturligvis en justerbar bordkonstruktion.

Computer højtalere – 2.0, 2.1 eller 5.1 kanaler

Køb også computer højtalere på www.av-cables.dk, og opnå et rent audio feel, hvad end du lytter til skud i computerspillet, eller du ser en film. Computer højtalere har et ry for at være af en dårligere kvalitet end traditionelle modeller, men det behøver de ikke at være! Av-Cables.dk tilbyder nemlig computer højtalere af en seriøs kvalitet, men hvor dette høje niveau ikke afspejles i prisen. Køb et stereo sæt med eller uden subwoofer (henholdsvis 2.1 og 2.0), eller vælg mellem femkanals muligheder med subwoofer (5.1). De fleste moderne spil understøtter også 5.1 surround sound, hvilket giver endnu mere dybde i spiloplevelsen. Er du ude efter seriøse computer højtalere til rimelige priser? Se de mange hylder med muligheder på www.av-cables.dk.

Køb ind til din PC battle station hos Av-Cables.dk. Du finder alt fra computer højtalere til et gamer bord, men også keyboard, mus, musemåtte og meget mere online.