Badeolie og bodyscrub af de bedste ingredienser

Køb skøn bodyscrub og badeolie hos Badeanstalten, der forhandler og producerer kropspleje af bedste, danske kvalitet. Udvalget finder du på badeanstalten.dk, hvor du også kan vælge imellem ansigtsolie, badesalt m.m.

Badeanstalten

Bodyscrub fra Badeanstalten – Læs mere her

Hvem elsker ikke en velfugtet og strålende hud? Badeanstalten har fremstillet bodyscrub i flere farver og med individuelle dufte. På badeanstalten.dk finder du bodyscrub med karakter, der har et højt indhold af plejende olier. Fugtgivende bodyscrub fra Badeanstalten er også den perfekte gaveide til din bedste veninde, din mor eller en anden person, du har kær. Hos Badeanstalten stræbes efter at fremstille skøn kropspleje af de bedste ingredienser og med respekt for gamle traditioner. Der er samtidig benyttet nye teknologier, og Badeanstalten har udført mange tests på fabrikken i Aalborg for at finde frem til de bedste opskrifter, som du kan nyde af den dag i dag. Naturlig bodyscrub går hånd i hånd med eksklusiv og luksuriøs wellness.

Naturlig badeolie af en luksuriøs kvalitet

På badeanstalten.dk finder du lækker badeolie af en virkelig god kvalitet. Leder du efter massageolie og badeolie, så kan denne fabrik fra Nordjylland anbefales, som altid fremstiller badeolie ud fra stolte traditioner med de bedste og mest naturlige ingredienser. Deres badeolie er velegnet til veganere i og med, at den ikke indeholder animalske stoffer eller er testet på dyr. Hos Badeanstalten finder du både massageolie med noter af ingefær, lavendel og citrus – perfekt til et karbad eller fodbad. Køb velduftende badeolie af bedst kvalitet til selvforkælelse eller som gave. Se også udvalget af body wash, læbepomade, håndsæbe m.m. fra denne danske fabrik på badeanstalten.dk. Det er let at blive ”afhængig” af de skønne badeolier og massageolier, som denne fabrik har produceret. Prøv dem selv på din egen krop. Bestil online allerede i dag.

Badeanstalten producerer lækker badeolie og bodyscrub. Der tilbydes mange dufte, som alle sammen bygger på naturlige ingredienser. Læs mere om de stolte principper og traditioner ved at klikke ind på badeanstalten.dk.