Besøg Familiepsykologerne hvis du har brug for en parterapeut eller familieterapi i Århus

Hos Familiepsykologerne er der god mulighed for at få psykologhjælp, både til børn, unge og voksne. Der bliver både tilbudt familie -og parterapi i Århus, som skal hjælpe jer af med jeres problemstillinger.

Familiepsykologerne

Familieterapi i Århus

Hos Familiepsykologerne kan man få god hjælp og familieterapi i Århus. Med familieterapi kan man få startet en samtale med dele eller hele familien på én gang og få snakket om familiens problemstillinger. Familieterapien i Århus har til formål at få rettet op på de problemer, der ligger internt i familien og påvirker dagligdagen. Det kan bl.a. være at børnene snakker grimt, lyver, ikke gider at være sammen med forældrene eller lignende. Her vil Familiepsykologerne gerne ind og hjælpe med familieterapi og få skabt et godt og sundt familieliv igen. Familieterapien i Århus kan både bruges til børnenes problemer, men også til de voksnes. Målet med familieterapien er at de voksne kan komme til at forstå deres børns situation og få rettet op på den. Læs eventuelt mere om psykologsamtalerne på www.familiepsykologerne.info.

Parterapeut i Århus

Familiepsykologerne tilbyder også parterapi, hvis der er problemer i parforholdet. Med en parterapeut i Århus kan man få snakket om de problemstillingerne der er opstået i ens parforhold og få hjælp til at få rettet op på dem. Det kan fx være problemer såsom skænderier, konflikter, tavshed eller lignende. Familiepsykologerne står klar med en parterapeut i Århus, for at rette op på jeres problemer og få skabt et elskværdigt parforhold igen. Parterapeuten hjælper parret med at forstå hvad problemet er, og hvordan det bedst muligt kan forløbe sig i fremtiden. Her vil parterapeuten fx lære at få jer til at elske hinanden igen, lære at snakke sammen og ikke være tavs eller hvordan man bedst muligt kan gå fra hinanden, hvis man er gledet for langt væk fra hinanden.

Besøg Familiepsykologerne, hvis der er problemer derhjemme.