Bestil bl.a. vandbygningssten, sand og sten hos E. Krag Råstoffer A/S

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde alt i sten, grus, sand, stabilgrus og andre mineralske råstoffer. Læs bl.a. om deres udvalg af vandbygningssten her.

E. Krag Råstoffer A/S

Grus heriblandt stabilgrus på ekrag.com

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde alt i mineralske råstoffer. Med hovedsæde i Aabenraa og over 65 års erfaring er de førende på markedet, og hvis du skal bruge en skræddersyet løsning, så ved du nu, hvor du skal henvende dig. De importerer sand, grus, sten og stabilgrus fra flere forskellige nordiske lande og leverer præcise produkter efter dine behov og betingelser. Der er mange forskellige slags mineralske råstoffer i deres sortiment, og du kan læse mere på ekrag.com, hvor du kan opsøge informationer om hvert enkelt produkt. Der er nemlig stor forskel på sten, grus, sand, stabilgrus og faldgrus – de forskellige brydningsmønstre, størrelser og sigtekurver kan have stor betydning for anvendelsesmulighederne. Skal du bruge et enkelt læs leveret til tiden eller bruge flere tusind tons leveret over en længere periode fx i forbindelse med anlægsbyggeri, så kan du regne med dem. De er også eksperter i personlig service!

Flotte vandbygningssten til adskillige formål

Skal du bruge vandbygningssten til kystsikring eller anlægsopgaver? E. Krag Råstoffer A/S har et kæmpe udvalg af store sten, fint sorteret i forskellige størrelsesklasser. De er sorteret, så det kun er de smukkeste sten, der er tilbage. De smukkeste vandbygningssten bliver siden renset, så kunden får det perfekte resultat, uanset anvendelsen. De smukke brudsten kan også bruges til stengabioner, som er en slags stålkonstruktion i en ønsket form, som fyldes op med brudsten i mindre størrelser. Det kan være til anlæg og haver, og ser ofte enormt smukt ud. Der kan vokse slyngplanter på gabioner, da stålgitteret er god grobund for slyngplanter. Se hele deres udvalg af vandbygningssten på deres hjemmeside www.ekrag.com, hvor du kan læse meget mere. Der er mange forskellige måder, du kan bruge disse smukke sten på, både i forbindelse med kystsikring, haver og anlæg. Klik ind på siden og få et rigtig godt tilbud!