Bestil catering til studenterfesten

Hos www.saltogpeber.dk finder du lækker catering til sommerens studenterfest. Her leverer man mad ud af huset lavet med kun de bedste råvarer, og med et stort udvalg af retter, at vælge fra.
Du kan vælge mellem studenterbuffeter, men skal det være lidt lettere kan du også få en lækker tapas menu. Begge dele til lave priser, og maden kan leveres til dig, hvis du ikke har mulighed for at hente den på den store dag.

Catering til studenterfest

Studenter-tapasen består af mere end 4 forskellige små retter, og kan købes for kun 68kr. pr. kuvert, og består af kun de bedste råvarer. Mens du får studenterbuffeten til 98kr. pr. kuvert og får tilsvarende flere forskellige typer kød, samt en lang række lækkert passende tilbehør til kødet. Du kan læse meget mere om, hvad de forskellige menuer indeholder på hjemmesiden. Du kan være sikker på, at både studenter-tapas og studenterbuffeten er lavet fra kun de bedste råvarer. Da man hos Salt og Peber altid bruge friske råvarer, og køber økologisk der hvor det kan betale sig, i forhold til pris og kvalitet. Man laver desuden din mad til studenterfesten rundt om i landet i lokale køkkener. Netop så du er sikker på, at få leveret den med den kortest mulige afstand, og du skal betale mindst muligt for fragten. Man har erfaret hos Salt og Peber, at det ikke betaler sig at lave maden for billigt, og derfor bruger man netop kun de bedste råvarer til at lave maden fra. Det giver langt mere smag, bedre kvalitet og uden tvivl også flere tilfredse spisende mennesker. Klik ind på www.saltogpeber.dk og læs meget mere om, hvorfor man kun bruger de bedste råvarer. Samt hvorfor man ikke går på kompromis med sine menuer. På hjemmesiden kan du også finde ud af, hvad det vil koste dig at få catering til jeres studenterfest.