Bestil cykeltøj og specialdesignet teamtøj til cykling hos Vangárd

Vangàrd har et kæmpe udvalg af cykeltøj til både amatører og professionelle på alle niveauer. Er du på udkig efter tøj til dit cykelteam, så kan du også finde det. Hos Vangàrd er det muligt at få speciallavet teamtøj til cykling, så du selv kan designe jeres teamtøj.

Vangárd

Design dit eget teamtøj til cykling

Hos Vangàrd kan du selv designe og få leveret teamtøj til cykelklubber, løbeklubber, organisationer og virksomheder. Uanset hvad dine ønsker til tøjet måtte være, så kan Vangàrd helt sikkert hjælpe dig til at få designet det perfekte teamtøj til cykling. Ønsker du at være med i designprocessen fra start til slut, så tager det 7-8 uger at levere det specialdesignede teamtøj til cykling. Står du og mangler teamtøj til cykling inden for kort tid, så er der også mulighed for at vælge Express Print-løsningen, som kun tager 2 uger at levere. Her er layoutet allerede forarbejdet, så du blot skal vælge farver og placeringen af dit logo eller navn. Vangàrds Express Print kollektion består både af teamtøj til cykling og løb til mænd, kvinder og børn.

Cykeltøj i kvalitetsmaterialer

Når det kommer til cykeltøj er det vigtigt at vælge tøj, som er fremstillet i gode materialer. Vangàrd fremstiller cykeltøj i kvalitetsmaterialer, som kan holde til både slid og forskellige typer vejr. Derfor finder du både vintercykeltøj, som kan holde kulden ude, samt sommertøj som er lavet med gode svedtransporterende egenskaber, så du kan komme af med varmen. Vangàrd har mange års erfaring med fremstilling af både cykeltøj, løbetøj og svedundertøj til både mænd og kvinder. Alt tøj designes i Danmark og testes af professionelle, som er med til at kvalitetssikre hvert eneste produkt. Køber du cykeltøj fra Vangàrd, er du sikker på at få cykeludstyr, som kan holde i mange år.

Kig ind på www.vangard.dk og bestil cykeltøj og specialdesignet teamtøj til cykling.