Bestil en billig fragtmand til hurtig levering af gods og få et godt fragt tilbud

Hos Fragtopgaver.dk er der gode muligheder for at få hurtig, nem og billig levering. Ydelsen består i at der bestilles plads hos vognmænd, hvor der er overskydende plads i lasten. På den måde opnås der hurtig og billig levering af gods.

Fragtopgaver.dk

Billig fragtmand

Hos Fragtopgaver.dk er der gode muligheder for at bestille en billig fragtmand, til transport af gods og lignende. Servicen tilbudt hos Fragtopgaver.dk er en nem og hurtig måde at bestille og få fragtet ens gods på. Ydelsen består i at der bestilles en plads hos en fragtmand som er i rute, hvis der er overskydende kapacitetsplads i lastvognen. Det er en professionel fragtmand som leverer dit gods direkte til døren, fra fx køb på DBA eller lignende. Med en fragtmand fra Fragtopgaver.dk kan der opnås besparelser på op til 75%, ligeledes med at levering ofte vil være en del hurtigere. Servicen kan benyttes både af private og erhvervskunder. Klik eventuelt ind på www.fragtopgaver.dk og undersøg dine muligheder for en billig fragtmand.

Gode fragt tilbud

Hos Fragtopgaver.dk findes der altid gode fragt tilbud, som har fået fremragende kundeanmeldelser. Fragt tilbuddene kan indhentes ved at tilkøbe sig en plads på en allerede eksisterende vognmandsrute, hvis der er overskydende plads i lastbilen. Det er 100% gratis og uforpligtende at få et fragt tilbud, da der først betales når varen er leveret. Fragtopgaver.dk er mellemled i fragtopgaven, der sørger for at få kontakt til vognmændene. Når en opgave er oprettet i systemet, vil der hurtigt kunne findes gode fragt tilbud, hvor der er mulighed for at spare op til 75% på en levering. Fragt tilbuddene aftales efterfølgende med vognmændene, hvor at der aftales pris ved levering. Der findes også hurtigere leveringsløsninger, hvor der kan leveres gods indenfor 1 time. Undersøg eventuelt dine muligheder på www.fragtopgaver.dk.

Besøg Fragtopgaver.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter en god, hurtig og billig transport løsning.