Salt & Peber

Bestil en forårsbuffet eller den famøse påskefrokost hos Salt og Peber

Klik ind, og se mulighederne for at få en forårsbuffet til døren. Du bør også se på den efterspurgte påskefrokost, der leveres under denne højtid. Alt sammen står beskrevet online hos Salt og Peber.

Salt og Peber

Klik ind, og kig på retterne i den tilbudte forårsbuffet

Få en forårsbuffet med svinefilet, kalvecuvette samt kyllingetærte. Der er tale om smagfulde buffetretter, der helt sikkert kommer til at blive et hit. Salt og Peber er førende i catering, og der leveres mad ud af huset til favorable priser inkl. deres forårsbuffet. Den lave pris er ikke gået ud over kvaliteten, der også er helt i top. Kokkene har bestilt friske råvarer hjem som tilberedes med hjertet det rette sted. Denne forårsbuffet, som tilbydes, indeholder også bagt blomkål, små kartofler, hvedekernesalat m.m. Du har selvfølgelig mulighed for at vælge lidt ekstra ting til. Gå ikke glip af den smagfulde forårsbuffet.

Denne påskefrokost er meget efterspurgt

Hos Salt og Peber har de tradition for at levere en velsmagende påskefrokost ud af døren, og 2018 er ingen undtagelse. Læs mere om deres påskefrokost catering, hvor der også er mulighed for tilvalg. Bestil fx bearnaise sauce eller chokolademousse til den lækre påskefrokost, hvis du vil have det lidt ekstra lækkert. Der er noget til alle gæster med denne menu. Salt og Peber leverer mad ud af huset til forår, sommer, vinter og efterår. Denne catering virksomhed tilbyder også retter til specielle højtider som jul, nytår m.m. Klik ind på saltogpeber.dk og læs mere om deres påskefrokost, der simpelthen bare skal smages. Du kan læse mere om virksomheden inkl. deres køkkener samt levering, hvis du klikker ind på deres hjemmeside.

Der tilbydes en særdeles lækker og eftertragtet påskefrokost hos Salt og Peber samt en unik forårsbuffet, der også er super populær. Bestil mad til festen, og hav mere tid til at bruge sammen med gæsterne. Denne catering virksomhed er professionel fra start til slut, og derfor benytter mange kunder Salt og Peber gang på gang, når der skal leveres mad til eventet eller hverdagen.