Bestil kvalitetsfuldt kasein protein og glutamin via starlabs.dk

Køb tilskud i form af glutamin eller kasein protein hos Starlabs Nutrition. Få mere ud af træningen!

Starlabs Nutrition

Førsteklasses glutamin fra leverandøren Starlabs Nutrition

Glutamin er en ikke-essentiel aminosyre, som spiller en stor rolle i muskelsyntesen. Derfor er der mange, som løfter jern, der også indtager glutamin som tilskud. Starlabs Nutrition sælger glutamin som kosttilskud under navnet GL5. På trods af at kroppen selv kan danne denne aminosyre, kan det være fordelagtigt at tilføre lidt ekstra omkring træningen. Starlabs Nutrition markedsfører sig på kvalitet, så hvis du sætter høje krav til træningen, kan du trygt købe glutamin af fra dette mærke. Læs mere om aminosyren og dens virkning på træningen online via starlabs.dk.

Indtag kasein protein før sengetid

Køb kasein protein af en lækker kvalitet på starlabs.dk. Deres variant PM8 kasein indeholder det såkaldte slow-release protein, som man typisk indtager før sengetid. Så har kroppen rigeligt med aminosyrer at benytte sig af, mens man sover, hvor man hen på morgenen ellers godt kan løbe lidt tør for tilgængelige aminosyrer i kroppen. Derfor er der mange mennesker, som er seriøse omkring træningen, der indtager kasein protein før sengetid, men også i andre perioder, hvor man ved, man ikke kommer til at spise i et stykke tid. Starlabs Nutrition forhandler naturligvis også valle proteinpulver, som er noget af det, man ser mest af i de danske motionscentre. Køb både whey koncentrat og isolat af topkvalitet på starlabs.dk. Koncentrat er det billigste, som de fleste benytter sig af, mens isolat indeholder mere protein per gram og mindre såkaldte restprodukter som fedt og kulhydrater. Med tilskud af proteinpulver, hvad end det er hydroliseret, kasein eller valle, har man bedre forudsætninger for at opbygge muskler, hvilket i bund og grund betyder, du får mere ud af din træning i motionscentret.

Starlabs Nutrition er en seriøs leverandør af kasein protein, glutamin og andet kosttilskud. Det er mennesker med et stort know-how om træning, som står bag mærket, så tøv ikke med at spørge om vejledning!