Bestil tablets med mulighed for tilslutning af SD kort

Hos Harald Nyborg finder man en stor kategori spækket med alt til computer og mobil. Her tilbydes fx SD kort med plads til 64 GB samt nye tablets med en kraftig processor, nye funktioner og stor skærm. Alt sammen kan bestilles fra din egen stue på harald-nyborg.dk.

Harald Nyborg

Der sælges SD kort med plads til 64 GB på www.harald-nyborg.dk

SD kort 64 GB - Harald NyborgDet smarte ved SD kort er, at de kan tilsluttes videokameraer, fotografiapparater osv. og gøre det muligt at lagre mange flere medier, end det er muligt med den interne hukommelse. Det er ikke altid, man har mulighed for at uploade ens medier på en større harddisk og et SD kort med en seriøs kapacitet på 64 GB gør det muligt at kunne filme eller tage billeder i langt længere tid uden at løbe tør for plads. Harald Nyborg sælger micro SD kort mellem 16 GB og 64 GB til konkurrencedygtige priser, og du finder også USB-stik med forskellige kapaciteter i udvalget. Med en USB-stik er det fx nemt at tage præsentationen med overalt. De kræver ingen installation ved tilknytning til en ny computer, og du har derfor adgang til dine data med det samme. SD kort og USB-stik er en uundværlig del af hverdagen for mange lærere, studenter, forretningsmænd osv. Fordelen er deres alsidighed. Det er muligt at lagre fotografier, videooptagelser, musik, tekstfiler og meget mere. Harald Nyborg er leveringsdygtige i SD kort fra pq1, som passer til en lang række af elektroniske apparater inkl. tablets.

Denver tablets og de kendte iPads

tablets - Harald NyborgHarald Nyborg sælger også tablets med forskellige kapaciteter med mulighed for at tilslutte micro SD kort til nogle af dem. Udvalget på www.harald-nyborg.dk indeholder alt fra de prisstærke Denver tablets til den nye iPad Pro model med en skærm på hele 10,5 tommer. Tablets er praktiske til mange ting. Det er ikke mange år siden, at en tablet var et luksusprodukt, som primært var henvendt til forretningsmænd og kvinder, men i dag er tablets almeneje pga. prisreduktionen. De benyttes fx til at læse e-bøger på, og de har ofte plads til at lagre tusindvis, så man aldrig løber tør for læsemateriale. Samtidig er tablets gode til de lidt mere simple spil. Selvom de stadigvæk ikke har noget i nærheden af de kræfter, som PC’en har, så har moderne tablets alligevel kræfter nok til at levere en solid grafik. Den nye iPad PRO er et bevis på, hvor langt teknologien har udviklet sig siden fødslen af tablets. Det er naturligvis værd at overveje størrelsen af din nye tablet. Skal den transporteres i en mindre taske? Har du brug for at se film på den osv.? Apple har deres egen App Store, mens de fleste andre kører med Google Play adgang. Der er selvfølgeligt et stort overlap over apps, man finder på de forskellige applikationsbutikker, men nogle apps er unikke for kun én af mulighederne. Harald Nyborgs webshop er glimrende, hvis du vil spare penge på elektronik som fx den nye tablet, der er perfekt til underholdning i sommerhuset, tjekke mails i toget osv. Med de lave priser på harald-nyborg.dk er det værd at overveje denne betydelige livsstilsopgradering.

Harald Nyborg tilbyder alt i computer og mobil

computer og mobil - Harald NyborgDu finder hukommelseskort med forskellige kapaciteter og tablets i Harald Nyborgs store overkategori til computer og mobil, men du finder fx også mobiltilbehør som beskyttelsesglas til iPhone, Bluetooth sports høretelefoner og Powerbanks, så du altid har en strømkilde med på farten. Harald Nyborg tilbyder også mobiltelefoner til lave priser til dem, der kun ønsker basisfunktionerne. Her finder man fx en seniormobil fra Denver, der er designet med større taster og et display, som nemmere kan læses. Du kan naturligvis også købe opladerkabler, hvad end du leder efter Lightning-stik til Apples produkter, eller du prøver at finde et opladerkabel til Samsung, HTC og andre fabrikanter. Harald Nyborg sælger også ure fra Stevison, der holder styr på tid og dato, men også kalorier, trin og andre nyttige informationer, der er glimrende til dem, der prøver på at komme i form.

Elektronikudvalget hos Harald Nyborg byder på lidt af det hele, som det fremgår i denne artikel. Hvad end du mangler tablets, SD kort med plads til hele 64 GB eller andet inden for computer og mobil, bør du kunne finde det, du efterspørger, på www.harald-nyborg.dk.