Bestil vildthegn eller en fugleskræmmer på dansk-skovudstyr.dk

Køb hegnspæle og tilbehør til vildthegn hos Dansk Skovudstyr, eller kig på udvalget af fugleskræmmere på deres webshop – www.dansk-skovudstyr.dk.

Dansk Skovudstyr

Vildthegn til indhegning af dyr

Det er essentielt, at hegnet er sikret både over for de dyr, der er i naturen, og naturligvis de dyr, du ønsker at holde inde. Dansk Skovudstyr er en professionel leverandør af vildthegn, som både forhandler til private og erhverv. Udvalget bærer præg af de 30 års erfaringer i branchen, hvilket har skabt gode forbindelser til anerkendte leverandører i feltet. Det er derfor, du ikke bare får de rette produkter til de bedste priser, men du får også kompetent rådgivning inden for valg af vildthegn. Se selv de lave priser, der er langt under markedsandelen, på dansk-skovudstyr.dk. Derinde finder du vildthegn i forskellige mønstre, så det også passer til dyret, som indhegnes. Der forhandles vildthegn, hvor der er mindre huller i bunden af hegnet, så de små dyr heller ikke kan komme igennem, mens hullerne er større i toppen af vildthegnet. Dette er en praktisk løsning, som passer bedst til en lang række af situationer. Du finder naturligvis vildthegn i forskellige højder, hvis du klikker ind forbi hjemmesiden, hvor du kan se plantegninger af dimensionerne.

Spar penge på en fugleskræmmer hos Dansk Skovudstyr

Døjer du med fugle, som æder løs af alle dine afgrøder? Det er en af landmændenes største frygt igennem flere århundreder. Fuglene er indkodede til at respektere rovfugle, og derfor giver det mening at skabe sådan en illusion. Hos Dansk Skovudstyr kan du købe en fugleskræmmer, der forestiller en duehøg, som kommer på teleskopfod. Denne drage bevæger sig rundt med vinden, hvilket skræmmer de fleste typer af fugle væk fra din mark. Hvis du mangler reservedele til din fugleskræmmer, kan du også finde disse hos Dansk Skovudstyr. Du kan med fordel opstille fugleskræmmere flere steder på marken og derved skabe en no-go zone for rigtige fugle. Dansk Skovudstyr vil gerne vejlede, så du ender med den rette fugleskræmmer. Køb et fugleskræmsel online. Det er en investering, der hurtigt tjener sig selv hjem igen.

Bestil en fugleskræmmer eller vildthegn online på dansk-skovudstyr.dk.