Bevar en god energi gennem livet med smukke penduler og drømmefangere

www.tessies.dk er et univers af spirituelle, smukke genstande, der hjælper dig med at bevare en god energi gennem livet. Her finder du bl.a. penduler i mange smukke sten og farver, du nemt kan have med dig gennem dagen. Også genstande, som drømmefangere, der hjælper dig til en bedre søvn, kan findes hos Tessies.

Tessies

Penduler i forskellige varianter

Hvis du leder efter et smukt pendul af god kvalitet og ægte krystaller og sten, bør du tjekke Tessies’ sortiment ud. Her finder du en lang række penduler i forskellige designs og med forskellige sten – du kan bl.a. finde den skønne rosakvarts, en elegant ametyst eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, og Tessies’ penduler findes i mange varianter, så du kan finde dét, der har både det design og den energi, du leder efter. Ønsker du at købe flere af pendulerne, er priserne overkommelige – og du kan nemt mikse forskellige stens energier med hinanden. Hav et af de smukke penduler fra Tessies med dig og oplev den beroligende og afslappende effekt, det spirituelle smykke spreder.

Drømmefangere til hele familien

Lider du af mareridt, der vender tilbage nat efter nat? Hos Tessies finder du et stort udvalg af drømmefangere, der vil hjælpe dig af med disse mareridt, så du igen kan få de rolige nattetimer tilbage. Hos Tessies finder du drømmefangere i mange forskellige designs, både hvad angår størrelse, farve, model samt hvilke sten, der indgår i drømmefangeren. Find den drømmefanger, du finder smukkest og brug den derved, foruden som genstand, der fjerner dine mareridt, som pyntende element over din seng – enten på soveværelset eller i børneværelset. Hos Tessies finder du drømmefangere til hele familien, så roen igen kan indfinde sig over jer, når I skal sove.  

Tilfør bedre energi til din hverdag med Tessies mange spirituelle genstande. Du finder alverdens produkter, så du kan finde netop det produkt, der hjælper dig med dit problem – hvad end det er en uro eller noget helt andet.