Billigt brænde og træpiller – Bestil til Holbæk, Roskilde etc.

Den Gamle Brugs gør det nemt for dig at bestille træpiller på 6 mm og 8 mm hjem. Køb billigt løst brænde eller placeret i de praktiske brændetårne, du let kan tage fra, og så du ikke skal bruge tid på at stable. Bestil med levering til sjællandske byer – Holbæk, Kalundborg, Roskilde og mange flere!

Den Gamle Brugs

Træpiller 6 mm – God kvalitet fra Heatlets

Køb træpiller uden ekspeditionsgebyr hos Den Gamle Brugs, som forhandler tykkelserne 6 mm og 8 mm. Der er mange, som taler godt om Heatlets træpiller. Disse forhandles på dgb-braende.dk, hvor du kan købe træpiller på 6 mm fra Heatlets, som du selv kan afhente eller få leveret. Heatlets er mange danskeres valg, fordi man her får skandinavisk kvalitet. Det er dels svenske og dels danske træpiller, der kommer fra dette mærke. I skrivende stund er temperaturen stadig høj, men før vi ved af det, så står vinteren for døren. Vil du ikke bestille i sidste øjeblik? Kom det hele i forkøbet dette år. Bestil dine 6 mm træpiller allerede nu online hos Den Gamle Brugs.

Billigt brænde via www.dgb-braende.dk

Kigger du efter billigt brænde på Sjælland? Den Gamle Brugs leverer f.eks. løst brænde til Holbæk og Sjællands Odde. Du kan også købe brænde billigt, som er placeret i brændetårne, og udvalget gælder selvfølgelig også for andre sjællandske byer som Roskilde, Slagelse og Kalundborg. Køb biobrændsel til meget stærke priser. Find billigt brænde i ask, grantræ, eg, bøg og flere andre træsorter på hjemmesiden, hvor personalet også sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig gode tips om fyring og opbevaring.

Tag et kig på udvalget af 8 mm og 6 mm træpiller på dgb-braende.dk, og bestil dér ligesom mange andre borgere på Sjælland. Det kan betale sig at købe billigt brænde hos Den Gamle Brugs, lige meget om man bor i Holbæk, Roskilde eller en anden sjællandsk by. Læs om alle fordelene online, og køb biobrændsel til at komme igennem hele vinteren – alt sammen via få klik!