BOARD GOVERNANCE tilbyder bl.a. bestyrelsesuddannelser og kurser i offentlig bestyrelse

BOARD GOVERNANCE tilbyder bestyrelsesuddannelser udviklet og testet af professionelle og betydningsfulde bestyrelsesmedlemmer. Læs mere om kurser i offentlig bestyrelse.

BOARD GOVERNANCE

Bestyrelsesuddannelser udviklet af professionelle bestyrelsesmedlemmer

BOARD GOVERNANCE er en digital portal for bestyrelsesmedlemmer, som ønsker bestyrelsesuddannelser og en samlende portal, hvor man kan møde og forbinde med andre bestyrelseskollegaer. I portalen findes også en professionel mappestruktur designet af eksperter i bestyrelse – både offentlig og privat. Hvis du ønsker uddannelse inden for feltet, hvilken måde er så bedre end at lære af de bedste? Disse bestyrelsesuddannelser er udviklet og testet af vigtige aktører i den danske bestyrelsesverden, og vil helt sikkert være enormt lærerigt for dig, hvis du ønsker at gøre karriere i bestyrelser. De bedste bestyrelsesmedlemmer med stor erfaring inden for feltet har sammensat dette program og giver deres guldkorn til dig, som vil lære mere og udvikle dine kompetencer. Du kan downloade gratis 7-dages demoversion og prøve kræfter med kurserne for at se, om det er noget for dig. De fleste, der gør det, ender med at købe den fulde pakke på grund af indholdets kvalitet.

Uddannelse inden for offentlig bestyrelse

Ønsker du uddannelse inden for offentlig bestyrelse? Så er BOARD GOVERNANCE stedet at lede, for der er intet sted, hvor så meget uvurderlig viden er samlet et sted. Det er en portal, som giver adgang til bestyrelsesuddannelser udviklet af nogle af de vigtigste aktører i de danske bestyrelser, som uddeler deres erfaringer og deres viden. Det er desuden en portal, hvor du kan møde andre bestyrelseskollegaer og connecte, hvor du får en professionel mappestruktur, som gør dit arbejde langt lettere og som giver dig forskellige værktøjer udviklet af eksperter. Det er bestyrelsesmedlemmernes foretrukne valg og vil sikkert kunne være enormt hjælpsomt for dig også. Uanset om du er i privat eller offentlig bestyrelse, så er der meget inspiration, hjælp og uddannelse at hente, for landets spidser inden for bestyrelse har samlet og udviklet disse værktøjer til at uddanne inden for privat og offentlig bestyrelse på det højeste niveau. Læs mere på board-governance.com.