George Jensen Magic kollektionen samt smykker fra Tidens Spor sælges hos Luna Sølv & Guld

Hos www.lunasmykker.dk finder du et stort, varieret sortiment af smykker for enhver smag. Måske falder du for et smykke fra Georg Jensens Magic kollektion, der har et eksklusivt og elegant udtryk – eller måske er det et af de unikke smykker fra Tidens Spor, som henter deres inspiration til design fra vikingetidens arkæologiske fund.

Stor kollektion af Georg Jensen Magic

Når du skal være sikker på at både designet og kvaliteten af dit næste smykke er i top, bør du se Luna Sølv & Gulds udvalg af Georg Jensens Magic kollektion. Det anerkendte brand har lavet mange forskellige smykkekollektioner, og med Georg Jensen Magic finder du de smukkeste, æstetiske smykker, der er både enkelte men detaljerede på samme tid. Du finder både sølv-, guld- og rosegoldsmykker hos Georg Jensen Magic – og alle smykkerne er prydet med funklende, klare diamanter, der tilfører smykkerne kostbarhed og elegance. Et smykke fra Georg Jensen Magic er et smykke, du beholder gennem hele livet – her er både kvalitet og design helt unikt og af bedste kvalitet.

Brandet Tidens Spor

Hos Luna Sølv & Guld finder du brandet Tidens Spor, der laver smykker, der er meget mere end bare smykker. Tidens Spors smykker indeholder et historisk element, idet de er inspireret af arkæologiske fund fra vikingetiden. På den måde er dit nye smykke fra Tidens Spor ikke bare en pyntende, smuk accessorie – det bærer på en national historie helt tilbage fra 950 e.Kr. Du finder både armbånd, øreringe og vedhæng fra Tidens Spor – og kan du ikke få nok af det flotte, detaljerede design, kan du nemt bære smykkerne sammen. Tidens Spor er en helt unikt smykkeproducent, hvis sortiment du ikke finder andre steder end hos Luna Sølv & Guld.

Luna Sølv & Guld er stedet for dig, der leder efter smykker, ure, brugskunst og meget mere. Her er kundeservicen i top og udvalgene store – derfor finder du nemt noget, der falder i din smag.