Bredt sortiment af sko fra New Feet og stokke til billige priser hos SeniorSalg.dk

SeniorSalg.dk sælger fodtøj og hjælpemidler til seniorer, og her kan du læse lidt om stokke og om ergonomiske sko fra New Feet.

SeniorSalg.dk

Komfortable sko fra New Feet

SeniorSalg.dk sælger et bredt udvalg af godt ergonomisk fodtøj til den ældste generation, som skal bruge hjælpemidler i hverdagen for at lette trykket på kroppen, som har levet et langt liv, og måske delvist er en smule nedslidt. Der er bl.a. et bredt udvalg af fodtøj fra New Feet, som i deres designs samarbejder med ortopædkiruger, fodterapeuter og ortopædskomagere for at lave perfekte sko til folk med ømme fødder, med gigt, diabetes eller andre særlige forhold. Når man bliver ældre kan der opstå smerter ved at gå, og det kan faktisk afhjælpes meget med det rette fodtøj, hvilket New Feet er et godt eksempel. Der er både sko med snørebånd og uden, sandaler, hjemmesko, støvler og plateusko. Find lige de New Feet modeller, som passer til din smag og gør noget rigtig godt for dine fødder, som trænger til at blive aflastet lidt efter mange års trofast tjeneste. Læs mere på www.seniorsalg.dk.

Stokke i god kvalitet

SeniorSalg.dk sælger også andre hjælpemidler end fodtøj til seniorer, og der er bl.a. et bredt udvalg af stokke og gangstativer, som kan være meget behjælpelige i hverdagen, når man skal gå din daglige tur i skoven, i byen eller ud for at handle ind. Der er forskellige gode stokke at vælge imellem, som alle er designet til at give den perfekte aflastning og balance, og de er gode at holde på, så de ikke belaster hænderne eller håndleddene unødvendigt. Hvis du skal bruge en god stok, så er det et godt sted at finde en, for de har mange forskellige modeller – bl.a. foldestokke, som kan foldes sammen og fylde meget lidt i en taske for eksempel. Der er også modeller, som kan bruges til at sidde på, hvis man trænger til et hvil, fx på et museum eller et sted, hvor der ikke lige er en bænk. Der er også 4-punktsstokke til gode priser på siden for ekstra balance.