Bredt udvalg af brændeovne og pillefyr til gode priser hos Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter er som navnet antyder den helt rigtige forhandler at besøge, hvis I har besluttet at installere brændeovn derhjemme. Ikke nok med at de har super mange flotte brændeovne på lager, samt andre produkter som pillefyr, gaspejs og lignende – man får desuden også altid en ekstra god service når man handler hos dem, uanset ordrens størrelse. Vil du vide mere om fordelene ved at shoppe der og om deres katalog, så læs videre i artiklen herunder.

Himmerlands Pejsecenter

Traditionelle og moderne brændeovne

Har I besluttet jer for at installere brændeovn hjemme i privaten, eller ejer I allerede en som dog trænger til blive skiftet ud? I begge tilfælde er Himmerlands Pejsecenter den helt rette forhandler at alliere sig med. Her finder du nemlig et smukt udvalg af brændeovne i både traditionelle og moderne design. Chancerne er derfor gode for, at I også kan finde en brændeovn, der falder ekstra godt i jeres smag. Kataloget inkluderer desuden også både væghængte og fritstående brændeovne, alt efter hvad man foretrækker. Og med mærker som Contura og HWAM, behøves man aldrig bekymre sig om kvaliteten.

Pillefyr til gode priser

Der er flere modeller i kataloget med pillefyr at vælge imellem, når man handler hos www.himmerlandspejsecenter.dk. Alle pillefyr leveres fra AKTIV, som er et pålideligt kvalitetsmærke, der producerer high-end pillefyr til overraskende budgetvenlige priser. Pillefyr fra kataloget har indbygget KCC styring, hvilket sikrer at forbrændingsluften hele tiden justeres, og holder en optimal forbrænding. Har du spørgsmål af den eller anden art vedrørende pillefyr, vil folkene bag Himmerlands Pejsecenter næsten uden tvivl kunne besvare disse, og hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model.

Klik forbi den danske butik allerede nu, og få et kig på kataloget inden for blandt andet pillefyr og brændeovn.