SengeSpecialisten

Bredt udvalg af elevationssenge

Hos SengeSpecialisten kan du finde mange forskellige gode senge af den eksklusive slags. Der er bl.a. et bredt udvalg af elevationssenge samt Tempur senge og Tempakron dyner i sortimentet.

SengeSpecialisten

Elevationssenge

Hos SengeSpecialisten kan du finde mange forskellige slags senge til gode priser. Der er helt sikkert lige det, du skal bruge i sortimentet, hvad end du er på jagt efter en boxmadras eller en elevationsseng. Elevationssenge er naturligvis som regel lidt dyrere end de fleste andre sengetyper, men så får man jo til gengæld og den smarte hævefunktion med i købet. Elevationssenge kan hæves og sænkes, således at man kan få en mere siddende stilling i sengen. Dette er smart, hvis man fx plejer at læse, før man skal sove, og de fleste elevationssenge kan man selvfølgelig hæve i kun den ene side, således at den ene kan sove, imens den anden læser. De er super smarte, og der er mange forskellige at vælge imellem i sortimentet online.

Tempur senge

Hos SengeSpecialisten kan du iblandt andre mærker finde et bredt udvalg af Tempur senge. Tempur senge er kendte for at være helt kompromisløse, når det gælder komfort, og de er på den måde virkelig gode at ligge i. Du vil helt sikkert elske de mange forskellige Tempur senge, som du kan finde i sortimentet hos SengeSpecialisten – der er noget for enhver smag, og en Tempur seng er virkelig til at stole på. Den er en ven for livet!

Temprakon dyner

Hos SengeSpecialisten kan du også finde Tempakron dyner, som er helt unikke. Tempakron har udviklet helt særlige teknologier, som kan give dig den mest behagelige søvn, da deres dyner er temperaturregulerende. I Tempakron dyner er der millioner af små mikrokapsler med en særlig voks, som har en afkølende funktion, når du har det for varmt, en opvarmende funktion, når du har det for koldt, og som tilmed er fugttransporterende. Derfor er Tempakron dyner altså helt særlige. De har selvfølgelig udover det et dynevår, der består af de bedste og mest behagelige luksusdun, som giver dig den unikke blødhed, som de er kendte for.