Bredt udvalg af krimi bøger af både nye og ældre forfattere samt lydbøger til enhver smag

Liveboox har alt, hvad hjertet begærer af litteratur. Du finder du både fagbøger og skønlitteratur i mange forskellige genrer. Her er noget for enhver smag og enhver alder. Du kan bl.a. finde populære krimi bøger fra både nye og ældre forfattere. Du finder også et stort udvalg af lydbøger til både børn og voksne.

Liveboox

Krimi bøger til favorable priser

Hos Liveboox finder du et kæmpe udvalg af krimi bøger til favorable priser. Uanset om du er til klassisk detektivhistorie, en spionroman eller et gangsterdrama, så finder du en bog, der passer til din smag. Liveboox har både gamle klassikere og helt nye udgivelser på lager, så du kan følge med i din yndlingstrilogi eller genlæse en gammel kending. Der er mange populære krimi bøger at vælge i mellem, og du finder bl.a. bøger fra forfattere som Sara Blædel, Jussi Adler-Olsen og Jesper Stein. Hos Liveboox kan du med garanti finde gode krimi bøger, som kan få hårene til at rejse sig. Du kan købe krimi bøger i både hardbackudgave og e-bogsformat, så du kan få den type bog, der passer til dig.

Download lydbøger med det samme

Er du på udkig efter gode lydbøger, som du kan lytte til når som helst? Så finder du, hvad du søger hos Liveboox. Her er der et kæmpe udvalg af både bøger, e-bøger og lydbøger, så du kan få lige præcis det format, som passer til dig. Fordelen ved lydbøger er, at du kan lytte til dem hvor som helst og når som helst det passer dig. Lydbøgerne kan downloades med det samme, så det er hurtigt og nemt at få adgang til lydbogen. På denne måde sparer du tid og penge på fragt, og du kan komme i gang med at lytte til god litteratur med et enkelt klik.

 

Find gode krimi bøger og lydbøger i Liveboox webshop på www.liveboox.com.