Bredt udvalg af værktøj i professionel kvalitet fra mærker som Festool og Makita

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af værktøj i professionel kvalitet til gode priser. Læs bl.a. om udvlaget af Festool og Makita her.

Dorch & Danola

Festool værktøj

Dorch & Danola har et bredt udvalg af værktøj fra nogle af de bedste mærker. Der er bl.a. et flot udvalg af Festool, som er kendt for at være noget at det bedste inden for el-værktøj til træarbejde. Enhver snedker og tømrer kender udmærket godt Festool og ved, at hvis du skal ud og købe godt træværktøj, så er det netop det mærke du skal have fat i. Det koster mere end billigt amatørværktøj, det er klart, men du får langt mere for prisen. Hvis du er professionel eller hvis du bare gerne vil have super præcist, robust og lækkert værktøj, så er Festool det bedste valg. Deres save, rundsave, kapsave, dyksave, fræsere, excenterslibere og andet slibemateriale er blandt det bedste på markedet. Da dorchdanola.dk er autoriseret forhandler yder de også service på dit Festool værktøj, og du kan på den måde være sikker på et livslangt partnerskab med den tyske værktøjsproducent, som laver el-værktøj i verdensklasse.

Godt udvalg af Makita produkter

Når du skal over og arbejde i andre og hårdere materialer, så er et mærke som Makita ikke til at komme uden om. Professionelle tømrer og håndværkere køber helst Makita skrue- og boremaskiner fx, for de er super stærke og meget præcise. Det er et mærke med enormt mange forskellige batteridrevne maskiner, som kan klare alle hårde og udfordrende opgaver. Når du bygger, så er det alfa omega at have styr på værktøjet og at have nogle maskiner, som du virkelig kan stole på. Styrke, præcision og komfort er i højsædet hos Makita, og deres akku-batterier holder enormt længe, så du kan arbejde udenfor væk fra stikdåsen i timevis. Skal du bruge en boremaskine, en stiksav, en dyksav, en kantklipper, en stålstangsklipper, en betonvibrator eller noget helt andet, så er det hos Dorch & Danola du skal kigge, for de har et kæmpe udvalg.