Chromecast giver dig streamingoplevelsen på en almindelig fladskærm

Google har opfundet mange revolutionerende ting, ikke blot i form af software, men også fysiske produkter. Deres Chromecast er populær, fordi den giver et helt almindeligt TV med HDMI indgang mulighed for at streame Netflix, Disney+ og alle de andre tjenester. Vil du vide mere, så læs med her.

Sådan fungerer Chromecast – Det er faktisk ganske simpelt!

Google har igen ramt plet med deres Chromecast, som gør ethvert TV med HDMI indgang til et smart TV. Det er faktisk ret simpelt. Google Chromecast er en modtager, der kan opsnappe trådløse signaler fra computere, mobiltelefoner, tablets og andre apparater. Så hvis man vil streame fra tjenester som Hulu og Netflix, så kan man blot åbne appen på ens PC. Dernæst tilkobler man blot sin Chromecast trådløst, og den fører så filmen eller serien videre til dit TV vha. dets HDMI indgang. Hvis du er tilfreds med Full HD, så vælg Google Chromecast 3. Ønsker du at opleve underholdning med højeste opløsning? Google har også udviklet Chromecast Ultra, der kan håndtere 4K. Du skal naturligvis have en WiFi forbindelse, der kan understøtte dette, da 4K streaming kræver en vis internethastighed.

Køb af Chromecast – Få den bedste pris

Du er måske allerede overtalt? Så er næste skridt at finde en ordentlig forhandler. Det kommer nok ikke som en overraskelse, at mange webshops og fysiske forretninger forhandler dette verdenskendte stykke teknologi fra Google. Du behøver heldigvis ikke at lede hele internettet tyndt, eller køre hen til det nærmeste storcenter og gå fra butik til butik. Fordi på linket øverst i artiklen finder du nærmere inspiration til valg af forhandler, der er billigst på Google Chromecast, og som også tilbyder andre fordele som f.eks. dag til dag levering. Du skal, som sagt, blot klikke på det øverste link, og så er du allerede godt på vej til at bestille din Google Chromecast 3 eller Ultra.

Google er ikke bange for at tage en innovativ rolle på flere baner. Det har gjort dem til et af verdens største selskaber, og deres Chromecast har også ramt plet. Den er for rigtig mange danskere helt uundværlig i hjemmet.