Crowdlending – En god alternativ investering til Aktiesparekonto

Overvejer du en Aktiesparekonto? Der er også andre muligheder, som er værd at tage i mente. En af dem er alternative investeringer i form af crowdlending. Hos Crowdton investeringsplatformen har man samtidig mulighed for at hjælpe miljøet, da dine penge lånes ud til solcelleparker. Du modtager et solidt afkast af din investering. Se en introvideo på crowdton.com.

Crowdton

Aktiesparekonto har en favorabel skatteprocent

En Aktiesparekonto er et nyere tiltag, som har gjort det mere overkommeligt for danskere at investere i aktier. En Aktiesparekonto har et indskudsloft, som i øjeblikket er på 100.000 kroner. Til gengæld får du en favorabel skatteprocent på 17 %, som dog er lagerbeskattet, hvilket mange anser som en ulempe. Har du ramt indskudsloftet på din Aktiesparekonto, eller kigger du efter andre investeringsmuligheder? Et godt supplement til en Aktiesparekonto er crowdlending. Aktier kan svinge i kurs, men med crowdlending er dit afkast fast, og det er med en væsentlig lavere risiko. Med crowdlending i bæredygtige projekter hos Crowdton får man altså lidt af det gode fra begge verdener – det høje afkast og den lave risikoprofil; Og det kræver nærmest ingenting af dig! Du behøver ikke at tjekke kurser og analysere firmaer. Parkér du blot din penge, og lad dem vokse, imens du lever dit liv.

God alternativ investering – Crowdton

En alternativ investering hos Crowdton er en måde at fremtidssikre dig og din familie på. Det er ikke kun de professionelle investorer, som skal nyde et godt afkast, imens os almindelige danskere taber penge hvert år pga. inflation eller negative renter. Crowdlending inde på www.crowdton.com er en glimrende alternativ investering for dem, der vil opnå et solidt og lavrisikoafkast samtidig med at tage et slag for miljøet. På crowdton.com finder du forskellige produkter med hver deres bindingsperiode. De lange egner sig f.eks. til pensionsopsparing og børneopsparing, imens den korte på 5 år er ideel f.eks. ved opsparing til hus, man regner med at flytte i til den tid.

Du finder alt du skal bruge til at komme i gang med crowdlending og alternativ investering på hjemmesiden.