Dadelkonfekt fra Ganefryd som en raw bar

Køb dadelkonfekt i form af raw bars via ganefryddadelkonfekt.dk. Ganefryd er også en økologisk helsekostbutik i Aarhus, hvor du finder disse, ligesom du også kan bestille disse online hos flere forhandlere.

Ganefryd

Sund dadelkonfekt af økologiske råvarer

Skal det være sundt, lækkert og hurtigt? Leder du efter en smagfuld snack, der giver dig et markant energiboost, så arbejdsdagen virker lidt mere overskuelig? Mange danskere vælger at spise dadelkonfekt fra Ganefryd, da denne er produceret af seriøse, økologiske ingredienser uden nogle tilsætningsstoffer og unødvendigheder. Dadelkonfekt er en bid af naturen og alle dens smagsnuancer. Det er et mellemmåltid, som er blevet gevaldigt populært, og derfor kan du på www.ganefryddadelkonfekt.dk vælge mellem mange smagsvarianter inkl. kakao, kaffe, lakrids og mynte. Pak et par stænger med i tasken, og nyd dadelkonfekt i bussen eller i 14-pausen. Her har du et energirigt mellemmåltid spækket med nærende dadler og andre naturlige ingredienser, som giver et hurtigt og sundt boost. Dadelkonfekt findes online hos flere forhandlere.

Nyd en raw bar uden gluten i pausen

Ganefryd har en butik i hjertet af Aarhus, hvor du også kan få nye forsyninger af deres dadler som raw bar. Sødmen fra de økologiske dadler og de andre frugter og råvarer giver en naturlig smag, som man aldrig bliver træt af. Deres raw bars med dadler er også en testvinder i kvindemagasinet Alt For Damer, der har sammenlignet Ganefryds dadler med flere konkurrenter. Oplev en himmelsk smag i form af et mellemmåltid, der ikke kræver tilberedning. I weekenden er det også lækkert at have lidt forskellige typer liggende i boligen. Undgå at putte hænderne dybt ned i slikskålen. Nyd i stedet for en økologisk, glutenfri og naturligvis vegansk raw bar med dadlerne i centrum, der komplimenteres af en række andre ærlige og sunde ingredienser.

Dadelkonfekt er perfekt til den korte pause på studiet eller på arbejdet, hvor man skal have energi hurtigt, men hvor man også prioriterer sundhed. Køb dadler som raw bar fra Ganefryd i deres helsebutik i Aarhus eller online hos en af forhandlerne.