Denis Viet og hans rolle i at investere i Cembrit

Det er altid ideelt, at du ved præcis hvad du kan forvente, når du bliver introduceret til et investeringsselskab, som blandt andet Solix Group. Et investeringsfirma som dem, kan være lige det, din virksomhed har brug for, for at få et nyt image. Hos www.send-pressemeddelelse.dk kan du lære mere om Denis Viet og hans virksomhed Solix, der blandt andet har været med til at give kapital til Cembrit, som de har opbygget en fælles vision med.

Denis Viet Jacobsen

Manden bag Solix Group – Denis Viet

Du kan se på den administrerende direktør for Solix Group, Denis Viet Jacobsen. Denis Viet har i flere år arbejdet med at udvikle, såvel som vækste, flere forskellige virksomheder. Det er både i Danmark og på det internationale marked. Denis Viet har igennem sin karriere opnået store resultater, både inden for virksomhedsstrategi, men også som investering. Det har blandt andet resulteret i en markant styrkelse af de forskellige virksomheders markedspositioner, og deres kapital. Det var igennem denne karriere at Denis Viet traf sin samarbejdspartner Johan Cervin. De har igennem forskellige projekter udviklet et godt samarbejde. Denis Viet og Johan Cervin etablerede sammen Solix Group, som er et investeringsselskab. Denis Viet skaber gennem sit investeringsselskab kapital og vækst for etablerede virksomheder, der har modet på at tænke stort og udvikle. Fordelen for Denis Viet og Johan Cervin, er at de er etableret i både Danmark og Sverige. Det giver dem dermed en god indsigt i hvad der rører sig i det danske marked, såvel som det svenske. Derudover vil de også vide, hvad der foregår på det internationale marked. Denis Viet og hans partner har dermed mulighed, for at finde nye muligheder for investering, såvel som nye ideer til deres samarbejdspartnere. Dette kan skabe vækst, samt fremme en virksomhed. Denis Viet skabte Solix med en klar investeringsfilosofi. Hans filosofi går blandt andet ud på at tænke langsigtet, så der kan skabes en stabil virksomhedsstrategi, der vil være fundamentet, der styrker enhver virksomheds markedsposition. Denis Viet er gennem selskabet klar på at hjælpe med nye initiativer, som kan have forskellige karakterer. Det kan nemlig være med til at styrke virksomhedens markedsposition, såvel som produktprogrammer, produktionsapparater og organisation. Disse er områder, hvor Denis Viet har udvist gode resultater.

Cembrit er et eksempel på en lukrativ investering

En af de virksomheder Solix Group har tilført kapital til, er Cembrit. Det er en af de førende virksomheder inden for fremstilling og salg af fibercement. De har 1.100 ansatte, der er fordelt på deres forskellige virksomheder, i mere end 20 lande. De er dermed stærkt repræsenteret på det europæiske marked. Cembrit har produkter og løsninger for komplette installationssystemer til beboelse og til erhverv, der gør at de har et potentiale, til at sætte sig endnu stærkere på byggeindustrien. Det er netop derfor Solix har investeret i Cembrit, med en vision om at styrke dem, og gøre dem til en førende producent, samt distributør af fibercement. Cembrit og Solix Group er i et tæt samarbejde samt en fælles vision om at accelerere væksten. Det vil de gøre gennem professionelle og langsigtede strategier for virksomheden. Cembrit og Solix gør blandt andet dette, ved at introducere nye produkter og serviceydelser, foruden krydssalgsinitiativer. De har desuden også yderligere investeringer i produktionen og R&D. Det er med disse initiativer, samt den stærke position Cembrit sidder i, at de kan drage fordel af den underliggende markedsvækst i byggeindustrien. Cembrit kan dermed øge sin kapital markedsposition. Det er derfor helt ideelt, at Cembrit og Solix Group har indgået et samarbejde, der ikke blot gavner den ene af dem, men dem begge, og dermed være det helt rigtige i forhold til samarbejde. Derfor kan du være sikker på at Solix Group vil være den bedste løsning for dig og din virksomhed.