Dine ideer kan blive til en realitet med hjælp fra dvca.dk

Søger du sikker kapital til din virksomhed, så er Denis Viet Jacobsen den helt rette at kontakte. Du finder Denis Viet Jacobsens kontaktoplysninger her www.solixgroup.com eller find ham på dvca.dk.

Få hjælp til din virksomheds vækst

Har du egen virksomhed og ønsker du at se den vækste, så er Denis Viet Jacobsen den helt rette at få med på visionen. Denis Viet Jacobsen er en erfaren mand inden for udvikling af virksomheder og kender alt til det nationale og internationale marked. Det betyder at du med Denis Viet Jacobsen på holdet kan få en professionel sparring angående din virksomheds udviklingspotentialer. Denis Viet Jacobsen har hjulpet mange andre virksomheder med at tydeliggøre, hvor virksomhedernes potentialer ligger, så der kan lægges en masse energi i virksomheden de helt rette steder. Det er blandt andet gennem Denis Viet Jacobsens mange års erfaring med erhvervslivet og innovation, der gør ham skarp på din virksomheds udviklingspotentialer. Denne erfaring Denis Viet Jacobsen har opbygget i sin lange karriere både i Danmark og på det globale marked, er han ikke nærig med at dele med dig, hvilket gør, at du med Denis Viet Jacobsen får en sparringspartner, der er yderst kompetent og kan tilføre din virksomhed en professionel viden om, det marked du opererer i. Ud over erfaring og sparring kan Denis Viet Jacobsen også tilføre kapital til din virksomhed, så du kan få fremtidens strategier ført ud i livet, der kan styrke din virksomheds kapital og markedsposition. Er du i tvivl om Denis Viet Jacobsen er den rette samarbejdspartner for dig, så kontakt ham endelig til en uformel samtale om dine fremtidsdrømme for din virksomhed.

Er du klar til at sætte dine fremtidsdrømme for din virksomhed i gang, så kontakt Denis Viet Jacobsen og få dine visioner om vækst af din virksomhed gjort til virkelighed. Du finder kontaktoplysningerne på Denis Viet Jacobsen her www.solixgroup.com.