Dorch & Danola tilbyder alt lige fra dekupørsave til rullestandere

Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på dekupørsave eller en rullestander, kan du med fordel læse med i det følgende, hvor den fynske forhandler af udstyr, værktøj og maskiner til håndværkere og gør det selv-mænd, Dorch & Danola, vil blive præsenteret. Alternativt kan du klikke ind på deres hjemmeside og webshop dorchdanola.dk.

Dorch & Danola

Alsidige dekupørsave

Dorch & Danola er meget mere end en velassorteret og kvalitetsbevidst webshop, hvor du blandt andet kan købe dekupørsave til lave og konkurrencedygtige priser. For med en stor butik, et flot showroom, et imponerende lager og et serviceværksted fyldt med dygtige og erfarne medarbejdere, er det odenseanske foretagende en sværvægter på markedet. Siden grundlæggelsen i 1931 har de ikke set sig tilbage, og i dag er butikken landskendt blandt fagfolk og handymænd. Hvis du kigger på deres store udvalg af dekupørsave, vil du da også hurtigt forstå hvorfor. De forhandler nemlig kun dekupørsave fra markedets bedste producenter. Dekupørsave er alsidige save, der blandt andet kan save i alt fra plexiglas og plast til metal, læder og selvfølgelig træ. Så gå på opdagelse i Dorch & Danolas flotte sortiment af dekupørsave på deres hjemmeside allerede nu.

Prisvenlig rullestander

Du kan også købe en rullestander, hvis du allerede er inde på den brugervenlige, intuitive og overskuelige hjemmeside. Med en rullestander fra Dorch & Danola får du et af deres mange populære produkter. Hvis du har nogle spørgsmål til et af deres produkter, som fx en rullestander, kan du altid ringe til det erfarne, dygtige og fagligt stolte personale hos den fynske virksomhed. Du kan selvfølgelig også henvende dig via e-mail eller ved at besøge dem i deres butik i Odense. De flinke medarbejdere sætter en ære i deres høje kundeservice, og de er altid garant for kyndig og kompetent vejledning. Så hvorfor ikke købe en kvalitetssikret, holdbar og prisvenlig rullestander hos Dorch & Danola allerede i dag?