Dygtig advokat i børn og samvær tilbyder professionel hjælp og vejledning

Der tilbydes hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK professionel hjælp og rådgivning til uoverskuelige sager, indenfor tvangsfjernelse, samvær og meget andet. Hjælpen består af et team af seks specialiserede advokater, der hjælper dig til ende i din sag.

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK

Nyt skilsmissesystem

I 2019 blev eder oprettet et nyt skilsmissesystem. Derfor kan der være nye regler og tiltag, som man ikke kender til. Her hjælper ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK med at forstå og klare de forskellige regler, hvis man står midt i en skilsmisse. Et nyt skilsmissesystem betyder at sager skal afgøres i Familieretshuset, mens mere komplekse sager bliver afgjort i Familieretten. Med et nyt skilsmissesystem som har til formål at tænke familien som én sag på tværs af forskellige myndigheder, for at skåne og støtte børnene i familien bedst muligt, ved en skilsmisse. Med et nyt skilsmissesystem kan familiens retssikkerhed forøges, ved at afgørelser kan indbringes for domstolene. Læs mere om det nye skilsmissesystem på www.samvaersadvokaten.dk og find den rigtige information og hjælp til din sag.

Advokat i børn og samvær

Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK findes der advokater og hjælp til en masse forskellige emner og sager. Herunder tilbydes der advokathjælp til børn og samværsproblematikker. ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har kontorer i Aarhus, København og Odder, som man kan besøge hvis man søger hjælp til guidance. Dog kan man også bestille et online møde, uanset hvor man bor i Danmark. På den måde kan man modtage den professionelle hjælp fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK og alle deres stærke advokater og rådgivere. Der skal blot tages kontakt til ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hvis man oplever problemer derhjemme eller i andre hjem, med børn og samvær, hvor de vil tage sagen derfra. Læs mere på www.samvaersadvokaten.dk.
Der tilbydes altid god og professionel hjælp, til alle slags sager indenfor samvær, tvangsfjernelse og meget andet.