Dyrlægens Gård forhandler Feliway til katte og tyggeben til hunde

Hos Dyrlægens Gård sælges der dyrefoder, kosttilskud, godbidder og udstyr til husdyr online. Læs bl.a. om Feliway til katte samt om tyggeben til hunde her.

Dyrlægens Gård

Feliway

Hos Dyrlægens Gård kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags foder, kosttilskud, plejemidler og udstyr til din kat eller hund. De sælger bl.a. Feliway, som er en spray med syntetiske analoger til ansigtsferomoner. Katte gnider deres ansigter imod genstande, der hvor de bor; bordben, stole, vægge osv. Det overfører ansigtsferomoner til disse genstande, som er et lugtstof som får dem til at føle sig trygge og føle sig hjemme. Når der sker forandringer i deres miljø, fx hvis du flytter hus eller lejlighed, hvis du anskaffer dig nye møbler, hvis katten skal med ud og køre, på ferie i et sommerhus eller flyttes i en transportboks, kan det godt stresse den. Feriway får katten til at føle sig hjemme. Du kan spraye Feliway på møbler, i transportboksen eller i dit nye hjem, for at katten bliver afstresset og føler sig hjemme. Det giver bedre humør, appetit og du undgår at den begynder at urinmarkere eller kradse.

Tyggeben til hunde

Hos Dyrlægens Gård kan du også finde godbidder og foder til hunde. De har mange forskellige producenter i udvalget, som laver god foder med de rette vitainer, mineraler og indhold af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Der er også tyggeben til hunde, som modvirker råd, tandkødsbetændelse etc. De gode tyggeben er gode for en god mundhygiejne og sundhed. Dyrenes tænder har godt af at tygge, for at styrkes og deres tandkød har godt af at blive renset. Og det kan det blive med disse tyggeben, som fungerer som en slags tandbørstning for hunden. De forebygger plak og øger blodcirkulationen i gummerne, hvilket er rigtig godt for tænderne og tandkødet. Der er forskellige modeller, og de indeholder hverken gluten, GMO eller syntetiske farvestoffer. Der er ingen syntetiske aromaer eller konserveringsmidler, så det er helt naturlige produkter og en rigtig god tandbørstning til din hund.