Effektiv salgstræning

Salgstræning

Performanze har ni dygtige, veluddannede og engagerede instruktører, der står klar til at øse ud af deres viden og erfaring omkring salg. Denne indgående kunnen er blevet samlet ét sted hos Performanze, der tilbyder spændende og udbytterig salgstræning til både små og store virksomheder.

En effektiv salgstræning er altafgørende for, hvordan en virksomheds vækst udarter sig, og det er her et firma som Performanze bogstaveligt talt kan blive guld værd. Ved hjælp af en lang række forskellige øvelser og teknikker lærer de fra sig, og kurserne foregår altid under kendte rammer, så kursisterne får så meget ud af oplevelsen som muligt. Hos Performanzes salgstræning bliver der i høj grad lagt vægt på, at træningen skal hænge sammen med den virkelige salgssituation; teori og praksis hænger dermed uløseligt sammen og sikrer, at man som kursist rent faktisk forstår at anvende salgstræningen, når kurset er overstået.

Blandt de salgsværktøjer, der bliver arbejdet med under en Performanze salgstræning, kan nævnes EFU, indvendingshåndtering og closing, der alle er teknikker, der er med til at oppe en sælgers produktivitet og kunnen. Hvordan salgstræningen foregår, det afhænger af, hvad den enkelte virksomhed forventer sig af kurset. Performanze bestræber sig på at være så fleksibel som muligt, da forskellige virksomheder har forskellige behov med hensyn til rammerne for salgstræningen.

Performanze kan også tilbyde kurser i ledelsesudvikling samt servicekurser. Der tilbydes altså en bred vifte af kurser og træning, der alle sammen tilpasses den enkelte virksomheds kompetencer og behov. Performanze stiler efter at bygge videre på den viden og den erfaring, som virksomhedens medarbejdere eller ledere allerede besidder, så man forlader kurset med en ny viden og nye egenskaber.

Hvis et salgskursus med effektiv salgstræning i en moderne kontekst vækker interesse, så kan Performanze kontaktes via hjemmesiden performanze.dk, hvor man også kan læse meget mere om de mange muligheder, som Performanze kan tilbyde ens virksomhed.