En flot vinreol og vitrineskabe i forskellige design kan købes hos Direkte Import

Man finder hos Direkte Import altid et stort udvalg af lækre produkter, som vinreoler og vitrineskabe. Sortimentet byder på boliginteriør af bedste kvalitet, så man er sikret god holdbarhed og flotte design.

Direkte Import

Vinreol i smart design

Direkte Import byder på et flot udvalg af forskellige boliginteriør, som fx en vinreol. De unikke vinreoler er fremstillet i genbrugs cedertræ, som giver møblet et flot look, med det unikke og lækre cedertræ. Vinreolerne fås i forskellige udgaver, hvor man fx kan finde en reol der kan holde op til 30 vinflasker, samt en masse vinglas, til når det lækre vin skal nydes. Grundet at vinreolerne er fremstillet i hånden kan forskellige varianter findes, i forhold til farve, finish og størrelse. Da møblerne er håndlavede, får man derfor et helt unikt produkt, hvor ikke to er ens. Vinreolerne findes i naturlig træfarve, eller i sort bemalet træ, så der kan findes lidt til enhver smag. Læs mere om mulighederne på www.direkteimport.dk.

Forskellige vitrineskabe i god kvalitet

Man finder hos Direkte Import også et bredt udvalg af flotte vitrineskabe, i den bedste kvalitet. Der findes i sortiment en masse forskellige slags vitrineskabe, hvor der bydes på forskellige farver, modeller og typer, så man helt sikkert kan finde noget der matcher ens personlige stil. Udvalget byder på vitrineskabe som er fremstillet i materialer af bedste kvalitet, samt er håndlavet efter gamle håndværkertraditioner. Vitrineskabene byder på en masse forskellige muligheder til opbevaring, hvor de kan benyttes til fx service, flotte fade eller skåle, samt andet som servietter, dækkeservietter og meget andet. De flotte vitrineskabe fra Direkte Import fås i fx grå, hvid, sort, glas, naturfarve og mange andre, så man altid kan finde et skab, der matcher ens hjem stil. Klik ind på www.direkteimport.dk og se meget mere til de forskellige muligheder.

Besøg Direkte Import allerede i dag, hvis du søger de flotteste vitrineskabe eller vinreoler, i høj kvalitet.