En NyCirkus højskole samt elektronisk musik højskole

Har du besluttet dig at tage på højskole, men har du endnu ikke besluttet dig for hvor? Har du samtidigt besluttet dig for at det skal være en NyCirkus højskole eller måske elektronisk musik højskole? Så er www.musikogteater.dk helt sikkert noget som vil have interesse. Her har du nemlig mulighed for at udvide dine kompetencer, både teoretisk og praktisk, i selskab med en masse spændende mennesker som deler dine interesser. Læs mere herunder.

Musik og Teaterhøjskolen

Musik og Teaterhøjskolen er en kendt NyCirkus højskole

Kreativiteten blomstrer når man tilmelder sig et ophold på Musik og Teaterhøjskolen, og man eksempelvis beslutter sig for at melde sig på linjefaget NyCirkus. Som NyCirkus højskole fungerer skolen både som et sted hvor man kan have en masse sjov sammen med ligesindede, samtidigt med at der er skarpt fokus på at man skal få noget ud af ens ophold, både på et fagligt og menneskeligt niveau. Måske er et ophold på NyCirkus højskole præcist det sidste der skal til, for at du tager springet og gør en karrierevej ud af det. Læs eventuelt mere om NyCirkus højskole på skolens egen hjemmeside.

Elektronisk musik højskole – drømmer du om at blive den næste DJ?

I takt med at mere og mere musik bliver digitaliseret, så bliver der også mere interesse for komponering af elektronisk musik. Vil du gerne i gang med at lære at lave elektronisk musik, så vil et ophold på en elektronisk musik højskole helt sikkert være sagen. Her bliver man både udfordret teoretisk og praktisk, og kan samtidigt møde en masse folk som også har interesse for elektronisk musik. Og så vil et ophold på en elektronisk musik højskole som Musik og Teaterhøjskolen også være en oplevelse på det menneskelige niveau, som man har med sig hele livet.

Klik forbi www.musikogteater.dk hvis du gerne vil læse mere om skolens funktion som både elektronisk musik højskole og NyCirkus højskole.