Få lækker cartering på Sydsjælland fra Slagter Zangenberg

At stå alene med med al madlavning når et stort selskab står for døren, er ikke bare stressende, men også helt unødvendigt! Hos Slagter Zangenberg i Vordingborg kan du få mad ud af huset på Lolland — til konfirmation, fødselsdag og barnedåb. Ring derfor til Bo Zangenberg når du mangler catering på Sydsjælland med gode råvarer og priser.

Slagter Zangenberg

Få mad leveret ud af huset på Sydsjælland

Slagter Zangenberg står glædeligt for dit næste selskab på Sydsjælland. Leder du derfor efter mad ud af huset på Lolland, behøver du ikke lede længere! Hvis du bestiller mad ud af huset på Lolland hos Slagter Zangenberg, er du nemlig garanteret både gode råvarer og priser, og selvfølgelig service af høj kvalitet. Råvarerne købes gerne lokalt for at sikre et høj kvalitetsniveau, samtidigt med, at menuen altid tilpasses dine ønsker og behov. Der er fokus på, at levere den perfekte festmad til dit arrangement, da god mad betyder glade gæster. Overlad trygt din festmenu til Slagter Zangenberg ved at bestille mad ud af huset på Lolland eller resten af Sydsjælland.

Catering på Sydsjælland til alle former for arrangementer

Slagter Zangenberg står også klar med levering til mange andre destinationer end Lolland, hvis du leder efter catering på Sydsjælland. Bo Zangenberg og hans medarbejdere er vant til alle typer af arrangementer — store eller små, til konfirmation, fødselsdag og barnedåb. Din specifikke bestilling om catering på Sydsjælland, får du derfor altid leveret varm, godt pakket ind og selvfølgelig til tiden. Desuden er Slagter Zangenberg værd at vælge, hvis du mangler catering på Sydsjælland, da kødet altid er af høj kvalitet og behandles traditionelt efter det gamle slagter-håndværk. Bestil derfor catering på Sydsjælland hos Slagter Zangenberg, sådan at du ikke selv skal stå med både gryder, pander og tidspres. Slagterbutikken i Vordingborg står selvfølgelig også åben, hvis du bare ønsker at tage et smut forbi, og gøre hverdagen lidt speciel med et lækkert stykke kød.

Læs mere om alle de forskellige tilbud inden for catering og mad ud af huset på www.slagterzangenberg.dk, eller besøg den fine slagterbutik i Vordingborg.