Find alt lige fra dåbsgaver til Certina ure hos Guldsmed Østergaard

Hos Guldsmed Østergaard er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Sortimentet byder bl.a. på gode dåbsgaver, samt et bredt udvalg af Certina ure, til gode priser.

Guldsmed Østergaard

Idéer til dåbsgaver

Hos Guldsmed Østergaard findes der en masse forskellige idéer til dåbsgaver, i høj kvalitet. Dåbsgaverne har til formål at give børn noget de kan glæde sig over i mange år frem, og som bliver en personlig ting igennem deres liv. Guldsmed Østergaard udvalg af dåbsgaver er derfor perfekt, da gaverne findes i tidløse design, der vil holde mange år frem og aldrig gå af mode. Produktsortimentet af dåbsgaver byder bl.a. på forskellige service i stål, børnesmykker, fotorammer, legetøj og meget andet. Sortimentet af dåbsgaver byder bl.a. også på forskellige slags sparebøsser, som har form som dyr. De er gode, da de nemt kan blive personlige, alt efter hvilke dyr børnene kan lide. Undersøg eventuelt udvalget på www.guldsmedoestergaard.dk.

Certina ure til mænd og kvinder

Hos Guldsmed Østergaard findes der et stort udvalg af Certina ure i høj kvalitet, som er Skandinaviens største i prisklassen. De mange forskellige Certina ure findes både til mænd og kvinder, hvor udvalget byder på alt fra enkle og simple dresswatches, til større og mere avancerede sportsure. Alle Certina urene er markeret med DS som står for dobbelt sikkerhed, der betyder at urene er ultrastærke overfor ridser. Certina urene kommer bl.a. med safirglas, der gør glasset meget slidstærkt overfor ridser og andet snavs. Certina urene findes i alle slags størrelser og materialer, der giver rig mulighed for at alle kan finde et ur, det matcher deres ønsker. Kig udvalget igennem på www.guldsmedoestergaard.dk og find dit næste ur.

Besøg Guldsmed Østergaard allerede i dag, hvis du er på udkig efter en dåbsgave eller et nyt og flot Certina ur. Alle produkterne findes i høj kvalitet og til fornuftige priser.