Find alt lige fra Eleaf startsæt til bland selv e-væske hos Dampkongen

Overvejer du at skifte smøgerne ud med en damper eller søger du blot et sted, der sælger alt indenfor e-cigaretter og e-væsker? Så er Dampkongen uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. Hos dem finder du nemlig alt indenfor denne kategori og deres udvalg af produkter er kæmpe stort. Så kig ind forbi deres hjemmeside, dampkongen.dk og læs mere.

Dampkongen

Eleaf startsæt

Hvad enten du er rutineret eller nybegynder, så finder du med garanti noget for dig, hos Dampkongen. Skal du til at starte med at dampe, kan du f.eks. tage et kig på det super gode Eleaf startsæt. Et Eleaf startsæt er et nemt og enkelt lille kit, til den, som vil have det helt nemt og simpelt, samtidigt med at det er et perfekt ekstra sæt som kan bruges til at have med byen. Når man køber et Eleaf startsæt garanteres der god smag og en moderat mængde damp, og damperen kan derudover nemt og let genpåfyldes. Et Eleaf startsæt indeholder, udover selve damperen, 2 IC 1.1ohm coils, 1 USB-kabel til at oplade med, og selvfølgelig en grundig brugervejledning. Du får dermed alt, hvad du har brug for, når du køber et lækkert Eleaf startsæt. Skulle du have spørgsmål til det famøse Eleaf startsæt, så tøv endelig ikke med at kontakte Dampkongen, der med glæde svarer på alle typer af spørgsmål.

Bland selv e-væske

Trænger du til en smagsfornyelse, eller kunne du bare godt tænke dig, at lave din helt egen smag til din damper? Så kan du med fordel kigge ind forbi Dampkongen. Hos Dampkongen kan du nemlig lave ” bland selv e-væske ”, så du får lige præcis den smag og den mængde nikotin, som du ønsker. Når du skal bland selv e-væske, skal du blot vælge en base, nikotin og så den type aroma og smag, som du kan tænke, og så er du ellers i gang med din helt egen personlige e-væske. Fordelen ved bland selv e-væske er, at du på denne måde, selv kan sætte dit eget særegne præg på det færdige resultat, og på den måde sikre, at din bland selv e-væske passer til dine smagsløg og præferencer. Når du skal bland selv e-væske, kan du være sikker på, at du hos Dampkongen udelukkende finder de bedste produkter, lavet af de bedste råvarer, der sikrer, at din e-cigaret bevarer den gode smag og holder i lang tid