Find alt lige fra klude til engangsservice hos CleanMaster

Find alt du har brug for ifm. rengøring, catering, personlig pleje m.m. hos www.cleanmaster.dk. Her finder du intet mindre end alt til din husholdning – hvad end du er på udkig efter sæbedispensere, sikkerhedsudstyr, rengøringsartikler eller noget helt fjerde. CleanMaster er din smarte og hurtige vej til få hygiejnen i top.

CleanMaster

Godt udvalg af klude

Hos CleanMaster finder du et bredt udvalg af rengøringsartikler. Når du leder efter klude, finder du hos CleanMaster alt fra de klassiske, anvendelige karklude til microfiberklude, der er særligt velegnede til aftørring af større arealer og opsamling af både snavs- og støvpartikler i dit hjem. Derudover finder du også mopper i alle afskygninger. Mopperne fås bl.a. med en smart velcroside, så den kan påsættes til din gulvmoppe. Det er let at finde lige de rengøringsartikler, du mangler på CleanMaster. Viskestykker, som er en naturlig del af ethvert hjem, findes også til billige priser. CleanMaster sælger dog ikke kun produkter til husholdning og rengøring, men også din personlige pleje. Sortimentet rummer bl.a. engangsservietter, desinfiktion, håndsæbe- og creme m.m. CleanMaster har alt, hvad du skal bruge i dit private hjem, såvel som på arbejdspladsen og i diverse institutioner.

Engangsservice af forskellige materialer

Når du skal have mad med på farten, er det smart at medbringe engangsservice. Dette finder du et bredt udvalg af hos CleanMaster. Her finder du alt fra bestik og tallerkner til kopper, krus m.m. Desuden har du hos CleanMaster mulighed for at købe engangsservice af forskellige materialer. De klassiske paptallerkner-, bestik- og krus fås til billige penge, men du kan også købe engangsservice i bæredygtige materialer, såsom pap og træ. Engangsservicen fra CleanMaster kan bruges til både den private picnic eller havefest samt erhvervslivets firmafester eller pølsevognen på torvet. Der er ikke den form for engangsservice, du ikke finder hos CleanMaster og med hurtig levering, er dette det smarte valg for dig.

CleanMaster er dit naturlige valg, når du skal købe alt fra diverse husholdningsprodukter til personlig pleje og catering m.m. Du finder de bedste produkter hos CleanMaster, der sikrer dig god hygiejne i høj kvalitet.