Find alt lige fra smarte Re:Designed By Dixie tasker til miljøvenlige Woden sko hos Alexandras

I den velassorterede tøjbutik Alexandras finder du et stort udvalg af spændende og gode produkter og mærker, som fx Re:Designed By Dixie og Woden sko. Du kan enten besøge den hyggelige butik i Hørning eller shoppe i deres brugervenlige webshop på alexandras.dk. Begge steder er sande slaraffenland for dig, der elsker modetøj til kvinder i alle aldre.

Alexandras

Tasker og punge fra Re:Designed By Dixie

Re:Designed By Dixie er et af tidens mest interessante mærker. Så selvfølgelig kan du få det hos Alexandras. Deres sortiment er enormt og tæller bl.a. tasker, punge og clutches. Så hvad enten du leder efter sko, accessories eller noget tredje, så kan du helt sikkert finde noget fra Re:Designed By Dixie. Brandet er karakteriseret ved at kombinere elementer fra den stolte og minimalistiske skandinaviske designtradition med et råt og feminint udtryk. Dette skaber et moderne og tidsløst look, som gør, at produkter fra Re:Designed By Dixie virker til enhver anledning: På kontoret, til festen og på daten. Re:Designed By Dixie er desuden på mange måder et brand, der repræsenterer, hvad Alexandras står for: Kvalitet og skønhed til konkurrencedygtige priser. Det samme gør sig gældende med Woden sko, som du kan læse mere om næste afsnit.

Bæredygtige Woden sko

Woden sko er fodtøj, som du aldrig har set det før. For aldrig har bæredygtighed set så godt ud, som når du tager dine nye Woden sko fra Alexandras på. De er lavet af genbrugsplast og fiskelæder, som er et genbrugeligt og miljøvenligt materiale fra fiskeindustrien. De smarte og moderigtige sneakers ligner noget, som ingen andre kunne finde på at lave – og det er netop denne modige kompromisløshed, som gør, at de populære Woden sko er æstetiske vidundere, som springer i øjnene lige med det samme. Meget kan man sige om dem, men kedelige er de i hvert fald ikke. Så køb dine nye Woden sko hos Alexandras allerede i dag – du vil bestemt ikke fortryde det.