Find alt lige fra stålborde med vask til rullecontainere hos Handy Transportvogne A/S

Handy Transportvogne A/S har mange forskellige slags inventar til virksomheder samt forskellige vogne. Læs mere om rullecontainere og om en smart rustfrit stålbord med vask her.

Handy Transportvogne A/S

Rullecontainere til ethvert behov

Handy Transportvogne A/S har alt i transportvogne til professionelt brug. De sælger mest til virksomheder, men også til private med særlige ønsker og behov, for de kan også lave kundetilpassede løsninger til ret favorable priser. De har bl.a. et bredt udvalg af transportvogne som fx ladvogne, pallevogne og rullecontainere. Der er mange forskellige rullecontainere i butikken i forskellige størrelser og højder. Det er den slags vogn på fire hjul, som ofte bruges af fx supermarkeder til at samle alt papemballage op i, før det køres ud bagved til papcontaineren. De kan bruges i mange forskellige slags virksomheder og der er forskellige modeller, som fx egner sig til industrieller vaskerier eller til cateringvirksomheder, hvor der kan sættes brugte foliebakker og flamingokasser med brugt service i. Der findes rullecontainere med en, to, tre eller fire vægge samt sikkerhedscontainere som også kan lukkes for oven med et metalgitter. Læs mere om de forskellige modeller på handy.dk.

Stålbord med vask

Hos Handy Transportvogne A/S kan du også finde inventar og udstyr til hospitaler og andre institutioner som fx fysiklokaler i skoler, klinikker og laboratorier. Der er bl.a. gode solide rustfri stålborde med vask til favorable priser, og den slags skal bruges i enhver klinik der har med sundhed at gøre, samt hos dyrelæger og i mange andre erhverv. Der er forskellige stålborde med vask i forskellige størrelser i sortimentet, og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte model i butikken. De forskellige gode modeller sælges til gode priser, og du vil uden tvivl kunne finde gode alternativer i butikken. Af stålborde med håndvask findes der forskellige størrelser og højder alt efter formål. Der er også borde med dobbeltvask til fx køkkener, samt vaskestationer til opvask. Find lige den model, du skal bruge og fryd dig over den høje kvalitet. Deres inventar i rustfrit stål er virkelig i høj og holdbar kvalitet.