Find et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre såsom krykker og sko hos SeniorSalg.dk

Hos SeniorSalg.dk kan du finde mange forskellige slags hjælpemidler til ældre. Læs bl.a.om krykker og om fodtøj fra Green Comfort her.

SeniorSalg.dk

Få hurtigt mobiliteten igen med et par krykker

Hos SeniorSalg.dk kan du finde alt i hjælpemidler til ældre, og hvis du har brug for støtte i dagligdagen, så kan du være helt sikker på, at du kan finde lige det, du skal bruge i butikken. I tilfælde af skader – gud forbyde det – så kan et par krykker være en super hjælp, for på den måde kan man hurtigt få en del af sin mobilitet tilbage. Der er mange forskellige slags krykker i butikken, både klassiske og foldbare krykker, som er lette at transportere og som kan hjælpe dig til at komme lettere igennem hverdagen. Der er også underarmskrykker og de forskellige modeller har forskelige fordele, og du kan selvfølgelig altid ringe til de dygtige medarbejdere, som kan give dig gode råd om, hvad du skal bestille og hvordan du bedst får hjælp. De mange forskellige produkter i butikken er alle hjælpemidler til ældre, og du kan helt sikkert finde noget du kan bruge.

Føl komfort i sko med den rette støtte

Der er også et bredt udvalg af fodtøj til pensionister i butikken fra mærker som bl.a. Green Comfort, som laver nogle fantastiske designs med super stødabsorberende såler og komfortabel designs. Deres sko, sandaler og støvler kan sætte gang i alle fodens muskler og på den måde styrke blodomløbet. De mange forskellige sko og støvler kan du helt sikkert få super glæde af, for det er en super måde at få glæden ved at gå ture tilbage. Mange ældre får ondt i fødderne, slidte fodpuder, gigt og andet i fødderne, som kan gøre det svært at gå ture. Men med det rigtige fodtøj fra Green Comfort vil du kunne mærke stor forskel, og du vil helt sikkert kunne mærke, at dine fødder bliver aktiveret på den bedste måde, som giver dine fødder lindring og aktivering. Green Comfort har lavet både sandaler, hjemmesko, støvler og sko og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i butikken.