find et imponerende udvalg af gar, stikkeopskrifter og andet hos Knithouse

Når man besøger Knithouse er passionen for garn og strikning ikke til at tage fejl af. De fører nemlig et imponerende udvalg af alt lige fra garn og strikkepinde til Mads Nørgaard strikkeopskrifter og strikkekits. Går du og overvejer, hvad dit næste strikkeprojekt skal være, kan du garanteret finde en masse inspiration hos forhandleren. Når du handler hos www.knithouse.dk, går hele overskuddet til Red Barnet.

knithousedk

Strikkekits med både opskrifter og garn

Hos Knithouse finder du blandt andet strikkekits, som er en enormt smart løsning, hvis du godt kan lide at strikke beklædningsdele til dig selv eller dine familiemedlemmer. De indeholder nemlig både opskrift og garn, så du nemt kan vælge den størrelse og farve, du har brug for. I deres varierede udvalg af strikkekits finder du alt lige fra tøjdyr til sweatere. Uanset hvad du leder efter, bør det altså være muligt at finde i det store produktsortiment. Har du lyst til at se nærmere på de forskellige strikkekits og finde lige præcis det, du går og mangler, bør du besøge webshoppen hos www.knithouse.dk.

Mads Nørgaard strikkeopskrifter med garn

De fleste af os kender Mads Nørgaards ikoniske mønstrestrikkede sweatre, huer og handsker. Nu har Knithouse gjort det muligt at kunne sy sine helt egne versioner ved hjælp af Mads Nørgaard strikkeopskrifter. Når man køber Mads Nørgaard strikkeopskrifter, medfølger der blødt uldgarn, som er fremstillet i samarbejde med Mads Nørgaard, og som derfor er i de nøjagtigt samme farver som originalerne. Oven i købet er garnet i opskrifterne faktisk blødere end i originalen, så ens sweater eller hue bliver ekstra rar at have på. Endnu en fordel er, at mønstrene er enkle og nemme at lære udenad, så der er altså ingen undskyldning for ikke at kaste sig ud i projektet. Har du lyst til at se nærmere på udvalget af Mads Nørgaard strikkeopskrifter, kan du gøre det lige her www.knithouse.dk.