Find spil såsom tegn og gæt samt et bredt udvalg af legetøj såsom en Wheely bug

Hos Legebyen.dk findes et af landets største udvalg af legetøj og spil i høj kvalitet. Her kan du læse lidt om tegn og gæt og Wheely bug.

Legebyen.dk

Klassisk tegn og gæt spil

Legebyen.dk sælger mange forskellige spil til både børn og voksne. Der er bl.a. et bredt udvalg af brætspil, havespil, men også sociale spil som fx Bezzerwizzer, Trivial Persuit og HINT. Der er selvfølgelig også det helt klassiske tegn og gæt, som du nok kender, som jo er en klassiker inden for selskabsspil. I tegn og gæt deler man spillerne op i hold. På hvert hold skal være mindst to, og så går det ud på, at holdene på skift skal vinde point. Man kan vinde point ved, at en af holdspillerne gætter, hvad en af de andre tegner. En spiller trækker altså et kort, hvor der står noget, hun skal tegne. Hendes holdspillere skal så gætte, hvad hun tegner, alt imens timeglasset løber. Det giver anledning til en god del spænding og skøre gæt i den helt forkerte retning. Læs mere om tegn og gæt og andre spil på hjemmesiden www.legebyen.dk.

Legetøj såsom Wheely bug

Legebyen.dk sælger også en del legetøj og gåvogne til vuggestuebørn. Wheely bug er en slags gåvogn til de mindste, men også en slags køretøj, som børnene kan sidde på og skubbe sig af sted med fødderne. De har selvfølgelig hjul, som navnet også antyder, og er super sjovt udformet i forskellige dyremotiver. Der er især insekter, som fx den klassiske mariehøne, som er et stort hit i mange vuggestuer. Wheely bug er et godt sted at starte, før man kan gå, for på den måde lærer man noget om balance og om fart, og der er selvfølgelig en bøjle at holde fast i, så de små ikke falder ned og slår sig. Find flere forskellige af de sjove Wheely bug modeller på hjemmesiden, hvor der i øvrigt er et bredt udvalg af gåvogne, legetøj og spil til de mindste børn i den alder, hvor de stadig er i vuggestue eller måske endda ikke endnu er i vuggestue.