Find støvleknægte, kløpinde og andre brugsgenstande i høj kvalitet hos Susanne Schmidt

Susanne Schmidt har et bredt udvalg af forskellige spændende designervarer og brugsgenstande. Skal du fx bruge en støvleknægt eller en kløpind, så læs med her.

Susanne Schmidt

Kløpind i træ

Skal du bruge en kløpind, så find en rigtig flot en i træ hos Susanne Schmidt med et langt tyndt skaft med en lille hånd for enden, som rigtig kan klø dig på ryggen der, hvor det er svært at nå. En kløpind er en fin gave til en voksen eller et barn, og det er en fin lille ting, som de fleste ville blive glade for, fodri den både er praktisk, men også enormt flot. Altså; man klarer sig jo igennem livet uden en kløpind, men disse flotte modeller i træ har en stor æstetisk værdi og en objekt-værdi, kan man sige, for de er udført så smukt og flot i træ og med den lille snittede hånd for enden af pinden, som rigtig kradser godt i huden, lige der hvor det klør, hvor ens egen hånd ikke kan nå. Du vil helt sikkert synes godt om de mange fine ting på susanne-schmidt.dk.

Praktisk støvleknægt

Susanne Schmidt sælger mange forskellige lækre brugsgenstande og designervarer, og du kan bl.a. finde en flot støvleknægt i lækkert økologisk egetræ behandlet med olie, som du kan have resten af livet. Det er en smart lille opfindelse, en støvleknægt, som gør det let at tage skoene af, uden at skulle sætte sig ned. Den består af to stykker træ, et kort og et langt, og det korte er monteret på tværs af det lange lidt længere nede end midten. For enden af det lange stykke er der et indhak, formet efter bagsiden af anklen. Det korte stykke træ i støvleknægten fungerer som en fod, og løfter det lange op fra jorden med den ankelformede ende øverst. Der kan man placere sin ankel og oven på brættet sin anden fod, og på den måde kan man trække sin sko af blot ved at løfte benet. Genialt og meget pladsbesparende, hvis man ikke har plads til en bænk i entreen.