Forældrerådgivning og samtaler omkring adoptivbørn med kompetente psykologer

Online hos www.familiepsykologerne.info kan man komme i kontakt med yderst kompetente psykologer, der tilbyder alt fra forældrerådgivning til vejledning omkring adoptivbørn.

Samtaler med adoptivbørn

Når man adopterer et barn, så er det ofte forbundet med en masse glæde, spænding men også en del udfordringer. Hos www.familiepsykologerne.info tilbyder de derfor samtaler med adoptivbørn, hvor de behandler nogle af de særlige identitetsmæssige udfordringer, der ofte følger med det at være adoptivbarn. Mange adoptivbørn har naturligt visse udfordringer, hvis de eksempelvis kommer fra et land, der har været ramt af krig, hungersnød eller andet, hvilket kan gøre, at der særligt er behov for samtaler med adoptivbørnene. Familiepsykologerne i Aarhus har specifikt fokus på netop samtaler med adoptivbørn og adoptivforældre, så man som ny familie bliver bedre rustet til at håndtere nogle af de udfordringer, der følger med det at have et adoptivbarn. Er man interesseret i at læse mere om samtaler med adoptivbørn, så kan man klikke ind på www.familiepsykologerne.info.

Forældrerådgivning

Når man står i den dejlige situation, at man er blevet forældre, så er det ikke nødvendigvis kun glæde og lykke, der følger med. Nogle nybagte forældre oplever, at man har svært ved at tackle nogle af de mange, nye udfordringer, der opstår, når man bliver forældre. Hos www.familiepsykologerne.info tilbyder de forældrerådgivning, hvor der netop er fokus på at besvare nogle af de spørgsmål, man som nybagte forældre måtte have. Forældrerådgivning er desuden målrettet mod at give forældrene nogle konkrete, praktiske råd i forhold til diverse hverdagsproblemer. Forældrerådgivning har desuden fokus på, at man som forældre skal lære at forebygge negative familiemønstre og i stedet fokusere på det positive i hverdagen. Familiepsykologerne i Aarhus har derudover rigtig mange års erfaring med netop forældrerådgivning, så man er i rigtig kyndige hænder. Man kan læse meget mere om forældrerådgivning hos www.familiepsykologerne.info.

Forbedr sammenholdet i familien med rådgivning fra dygtige psykologer fra www.familiepsykologerne.info.